Kawasaki Kawasaki ER5 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Amortisör keçeleri piyasadan bulunan keçelerden degil ama gebzede bi motorcuda bulmuştum lazımsa numaralarına bakarım

Navier'in gazına gelip bende ER-5 aldım. Bu da benim makinenin resimleri.

4395.jpg

4405.jpg

4415.jpg

4423.jpg

4425.jpg

4437.jpg

4455.jpg

4460.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:47 ----------

ER-5 için ön cam arıyorum. Tavsiyeniz nedir? Ayrıca çevrenizde çıkma ön cam satan varmıdır? Yardımcı olabilir misiniz...

wallace ile irtibata geçebilirsin onun arkadaşı özel üretiyordu. kendisi de arkadaşında aldığını kullanıyor. biraz uzununu al daha iyi demişti banada..
bi ara bende bakacağım hatta..
Aydındaki makina bu değilmi. kazasız belasız binmen dileği ile.

Amortisör keçe nosu 37x50x11 motobakkalda 30 tl tane fiyatı heralde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:07 ----------

4395.jpg

4405.jpg

4415.jpg

4423.jpg

4425.jpg

4437.jpg

4455.jpg

4460.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:47 ----------

ER-5 için ön cam arıyorum. Tavsiyeniz nedir? Ayrıca çevrenizde çıkma ön cam satan varmıdır? Yardımcı olabilir misiniz...

44274229 sahibinden com da var bi bak istersen

wallace ile irtibata geçebilirsin onun arkadaşı özel üretiyordu. kendisi de arkadaşında aldığını kullanıyor. biraz uzununu al daha iyi demişti banada..
bi ara bende bakacağım hatta..
Aydındaki makina bu değilmi. kazasız belasız binmen dileği ile.

Yok Hasan'ım ,bu İzmirdeki makina. Aydın'a gitmedik

Amortisör keçeleri piyasadan bulunan keçelerden degil ama gebzede bi motorcuda bulmuştum lazımsa numaralarına bakarım

Amortisör keçe nosu 37x50x11 motobakkalda 30 tl tane fiyatı heralde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:07 ----------

44274229 sahibinden com da var bi bak istersen

cevapar için sağolun arkadaşlar keçe işi lazım ama büyük ihtimalle yaza kalacak gibi. şu an önemlisi eksantrik. gerçi alsam takacak adam aramak lazım bir de buralarda. :pr:

bende İzmir'den er5 bakıyorum aranıza katılmama az kaldı,İzmirde pek satılık er5 yok gibi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2005-model-er-5-42771250/detay
şu ilanda ki motoru düşünüyorum tanıyan,bilen yada gidip bakmışlığı olan var mı?siyah renk yakışıyor bu motora:wiinkk:

merhaba

fotoğraaflarda gördüğüm kadaarı ile motor boya ve rtüş yapılmış
depo boyası ve yazı karakterlerinden işlem gördüğü belli oluyor
bu rakama daha güzel bakımlı ve temiz bir ER-5 bulabilirsin bence...:cat:

Ayrıca ER-5'in orjinal dikiz aynaları çok daha şık...

cevapar için sağolun arkadaşlar keçe işi lazım ama büyük ihtimalle yaza kalacak gibi. şu an önemlisi eksantrik. gerçi alsam takacak adam aramak lazım bir de buralarda. :pr:

Keçe konusunda bizim buralara yakın olsaydın taktırırdık keçeleri zor degil aslında kendinde yaparsın.
Bu arkadaşı ara istersen egzantirik zinciri için sana yardımcı olur büyük bi ihtimal
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46

Son düzenleme:
Arkadaşlar ER-5 mi dediniz...:cat:

Birkaç fotoğrafta benden...:wiinkk:

maşallah manisadanda amma çok er5 geçmiş be:queen::cherry::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:05 ----------

Sağolun hocam. Umarım herkesin gönlüne göre olur.Manisa plakası ile İzmir'de apaçi muamelesi görürsün diyen çok oldu, ama plaka güzel değiştirmeyi düşünmedim hiç.(Zaten ben de Manisalı'yım):cherry:

eyvallah dostum iyi dileklerin için teşekkürler :cat:
yav arada oluyor öyle manisadan gidipte izmirde apaçilik yapan arkadaşlar :p o yüzden hepimizin adı çıkıyor işte plaka bi er5 için iyi bir plaka:wiinkk: o zaman toprağım olarak gayet alışkınsınızdır manisa-izmir ilişkisine görüşmek dileklerimle saygılar :)

merhaba

fotoğraaflarda gördüğüm kadaarı ile motor boya ve rtüş yapılmış
depo boyası ve yazı karakterlerinden işlem gördüğü belli oluyor
bu rakama daha güzel bakımlı ve temiz bir ER-5 bulabilirsin bence...:cat:

Ayrıca ER-5'in orjinal dikiz aynaları çok daha şık...

evet siz söyleyince dikkat ettim yazı karakterinde fark var işlem görmüş olabilir,ilanlara baktığımda İzmir'de pek satılık er5 yok 7bin tl isteyenler var ama bence fazla istiyorlar birazda daha verip farklı motorlar alınabilir,bence er5in nikelaj aynaları ve farı hoş durmuyor alınca ilk işim farı değiştirmek olucak nikelajı sevmiyorum::miiz1::ve bu motora 6000 tlden fazla vermek istemiyorum (yinede büyük konuşmayım:p)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:16 ----------

depo boyalı onun fiyatına gore mtor değil.

arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkür ederim:rendeer:

Keçe konusunda bizim buralara yakın olsaydın taktırırdık keçeleri zor degil aslında kendinde yaparsın.
Bu arkadaşı ara istersen egzantirik zinciri için sana yardımcı olur büyük bi ihtimal
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46

eyvallah üstadım sağolasın. :rendeer: yarın bi aksilik olmazsa konuşurum. bayılıyorum şu yardımlaşma olayına da :cat:

4395.jpg

4405.jpg

4415.jpg

4423.jpg

4425.jpg

4437.jpg

4455.jpg

4460.jpg

güzel bir motor temiz görünüyor güzel günlerde kullanırsınız umarım,kaça aldınız acaba?bende böyle bir er5 arıyorumda aklımda fikir olsun dedim

Motoru 6.100 TL ye aldım.
Ön - Arka frenleri, Lastikleri, yağ ve yağ filtresini değiştirdim. Karbüratör ayarı yaptırdım. Toplam 650 TL masraf oldu.
Eksoz değiştirdim. (keyfe keder ses için) : 250 TL

Toplam 7.000 TL ye sıfır makine oldu.

Motoru 6.100 TL ye aldım.
Ön - Arka frenleri, Lastikleri, yağ ve yağ filtresini değiştirdim. Karbüratör ayarı yaptırdım. Toplam 650 TL masraf oldu.
Eksoz değiştirdim. (keyfe keder ses için) : 250 TL

Toplam 7.000 TL ye sıfır makine oldu.

uygun fiyata almışsınız keyfinize göre masraf yapmışsınız ne güzel işte bende böyle olsun istiyorum umarım şansıma temiz bi motor bulurum...size motorunuz uzun uzun geziler dilerim:wiinkk:

Ben de pazartesi aldım. 5.750 verdim. Siyah, sadece yağ ve filtre değişti. Lastikleri yeni diyebilecek kadar iyi ve 46 lt kappa var. Bana da 5.900 geldi işte. Hayırlı olsun.

İzmire ve Manisaya selamlar...:cat:

genelde tatil için İzmir'i tercih ediyorum eee birde ER-5 le yol yapmak var işin ucunda

herkese kazasız belasız sürüşler...:)

yeni er 5 çiler motorunuz hayırlı olsun,kazasız belasız kullanımlar dilerim.
dikkat ediyorum piyasadaki er 5 lerin % 80 'i siyah,karıştıracağız motorları sonunda hepsi bir birine benziyor maşalllah :p
kısmetse bende er 5 ile uzun soluklu bir tura çıkmayı düşünüyorum haftaya,bursa-balıkesir-denizli-izmir-çanakkale-tekirdağ-edirne belki yunanistan dön geri İstanbul bakalım uzun koşuda nasıl randıman vericek :p 200-300 km lik koşularda sıkıntı yok maşallahı var hadi biraz daha gezelim der gibi bana :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar