hayırlı olsun navier yeni motorun kazasız belasız sürüşler dilerim sana.
motorun temiz görünüyor.
ama senin motor er 5 değil ER 551sana ayrı bir topac açmalı.
Güzel motor iyi günlerde kullanın...
kıskanılacak kadar güzel bende aynen böyle birşey arıyorum işte...bence siz bi nazar boncuğu filan takın motorunuza:rendeer:
Arkadaşlar bu ER-5'in 2004 ve 2005 modelleri arasında fark var mı?
Mesela benim ilanlarda dikkatimi çeken; genelde 2004'lerin kilometre kapları siyah iken, 2005 ve sonraki modellerde nikelajlı görünüyor.
Doğru bir tespit mi yapmışım, eğer öyleyse başka farklar da mevcut mudur?
Hasan'cım ER-5 aldığından haberim yoktu benim, hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız İnşallah. İstanbul'a gelirseniz bekliyoruz mutlaka biliyorsun.![]()
ilk fotodaki gösterge 1999 modellerde falan kullanılan ilk nesil gösterge olabilir, bişey diyemiyorum. ikinci gösterge resmi ise 2004 model göstergesi. hız kısmında mph ve km/h olarak (140 mph ve 220 km/h) yazılmış. verdiğin ilan linkinde yazan amerikan versiyon olma mevzusuda bu yüzden. amerika da hız birimi mil yani mph olarak ölçütlendirildiğinden ve 2004 kasa er-5 lerin göstergeleri amerika ya uygun olduğundan amerikan versiyon denilebilir. gümüş gri ve turkuaz renk er-5 ler 2004 kasadır.
hocam hayırlısı olsun kazasız belasız keyifle kunlanın işallah manisadan bi arkadaşımıza alıcaktık sizin satın aldığınız motoru bize nasip olmadı fiyatta anlaşamamışlardı nasip size imiş keyifle kunlanın çok temiz yakışıklı sık bi motor aldınız cidden hatta bi ara plakasından dolayı zaten ilk sahibi arkadaşımdı ben bile almayı düşünmüştüm hoşumada gidiyor zaten er5ler:queen: neyse nazar değmesin maşallah:cherry::cat:
batuhan 35
Aradığım cam seninki gibi. nereden aldın? kaça aldın?.....