Kawasaki Kawasaki ER5 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Benim gözümde ER-5'in karizması apayrı! Tahminimce fotoğraftaki aksesuardan daha çirkini yapılamazdı.. berbat, berbat.. Zevk işte..

Super Moderator
Orijinal halini daha çok beğenmekle birlikte ilk fotoğrafın küçük halini hızlıca geçerken görünce cidden Ybr sandım.

arkadaslar selam aynı renk ve aynı grenajdan bendede var cok begenmiyorum bende fakat yüksek hızda işe yarıyor özellikle kışın kullanmakta fayda var ama orjinal hali elbetteki daha güzel herkeze sevgiler

metehan abim iyi güzel uğraşmışın elcazina sağlık emme velakin bende beğenmedim bu kafa grenajı olayını, sade hali daha iyiydi...ama yine de sana bir çiçek abi:cherry: :rendeer:

yav valla bana pek sempatik geldi...tek far olayını efsaneye dönüştürmelerine uyuz oluyom dostlar...yoksa granajlıda er-5 granajsızda er-5...:p

mete abi varya şimdi kafayı yicem yarışta ebn senin hemen arkadaydım ya nasıl senle irtibata geçmedim ya çekindim şimdi foto nu görünce aaaaaaaaaaaaa dedim tüh yaa hemen arkadaydım sende fanta içiyorduun..:pr: :pr:

delikanlı motora arabesk muamelesi...

allah bilir grenajın içine oto teybi ile operlör koymayıda planlıyodur sahibi olan arkadaş:farao: ....

koray_77' Alıntı:
mete abi varya şimdi kafayı yicem yarışta ebn senin hemen arkadaydım ya nasıl senle irtibata geçmedim ya çekindim şimdi foto nu görünce aaaaaaaaaaaaa dedim tüh yaa hemen arkadaydım sende fanta içiyorduun..:pr: :pr:

dostlar paylaşımlar için teşekkür ederim...:cat:

koray 77 kardeş hangi yarış abicim...motogpmi yoksa...:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar