mehmet selamlar,
ben en500 ü yeni aldım. eşim için almıştık aslında, çok heveslenmişti ama kullanamadı ve bana kaldı

tamamen orjinal,hiç bir parçası değişmemiş oynanmamış bi en500 bulduk ve aldık. lastiklerinden aküsüne kadar herşeyi sıfır. tek kuruş masrafı yok.yani masraf etmek istiyorum desen yapacak bişey bulamazsın motora. ilanı bi incele istersen. biz ikimizinde kullanabileceği daha küçük bi motor,i belkide inazuma falan alırız diye satış için ilan verdik.
bana sorarsan en500 mükemmel bir motor. shadow yada dragstar kadar büyük değil ve şehir içi kullanımı daha rahat. 52 beygir gücü,200kg ağırlığı var. sen hesap et artık

35.500 km de falan aldım ben.3ncü sahibinden. şimdi 36.000 e yaklaştık. hergün işe gidiş geliş için kullanıyorum. çok rahat. trafikde yormuyor. gazı az açınca efendi efendi gidiyor, ama bi parça açarsanda tam bi canavar

motoru kle500,er5 ve en 500 de aynı motor kullanmış kawasaki. kesinlikle sorunsuz. bu 3 modeldede zaten motor aksamından dolayı sorun yaşayanı bulamazsın.
chopperdan dönmek cidden imkansız gibi duruyor, bu tork dan vazgeçmek zor.
soracağın bişeyler varsa sorabilirsin. almadan önce 6 aya araştırdım en500 ü, ve en temizini bulana kadar almadım bekledim. şükür mükemmel bi makina buldum.