Güzel olmuş izledim yollar virajlar çok güzel.. Sonunda ki yerde moto cafe gibi bir yermiş heralde.. :cat: Bu arada artçı mahalleden mi ? :queen:
bizim mahalle aşağıki mahalle :cherry:Güzel olmuş izledim yollar virajlar çok güzel.. Sonunda ki yerde moto cafe gibi bir yermiş heralde.. :cat: Bu arada artçı mahalleden mi ? :queen:
Yorumları görünce videoyu çok merak ettim ama bu kaliteyi açacak internet şirkette bile yokAçtım dolsun bekleyeceğim.
Hocam konuyla alakasız ama Siz İstanbul'un neresinde ikametgah ediyorsunuz ? Geçtiğimiz haftalarda bu benekli Diversion'ı yine aynı desenli pantolon ile süren bir abi geldi bizim mahalleye (Alibeyköy civarı), tüm gün motor üstünde mahalle mahalle geziyor mu acaba dedim bu adam![]()
o benim zaten benden başka benekli yok hem pantolon hem motor benekli .aynen 2 haftada bir alibeyköye gidiyorum akraba ziyareti.
Bir an kendimi motor zannettim... Üzerimden atacaktım seni...
Hiç haz etmediğim şeydir yüksek devirli kullanmak...
Hem gereksiz yakıt yaktırır , hem de insana zorla hata yaptırır...
2 kat fazla yakıt yakıyorsun...
Küfürleri duydum da neden se önemsemedim![]()
evet.kaskda benekli yanlismi hatirliyorum?
Hacı kamerada gidonu/ km saatini görmeyince çok sıkıcı geliyor izleyemiyorum![]()
motorcu mekanında müşteriler nasıl rahatsız oluyo anlamadımadam rölantide çalışır durumda bırakıp yemek yicek sanki. böyle yerlere her zaman gıcık oldum. şöyle park et böyle park et diyen birine en iyi cevap osmanlı tokatıdır. bu arada senin tecrübe sıfır dostum olabildiğince dikkatli kullan. 2. motor olarak scooterın falan varsa ona bin
Tebrikler masadaki insanların antipatisini kazandınız.
İnsanların masalarının dibine kadar girmenin ego dan başka bir açıklaması olamaz şu hareketinizde. Dışarda zaten park yeri yapmışlar.
İnsanlar sizin motor gürültünüzü dinlemek zorunda değil.
keyifli bir sürüş olmuş senin adına bende keyifle izledim...motorcu da olsam mekana motorla girişi çözemedim...yani o kısmı biraz acayip buldum...yani yemek yiyorum ailemle ve bir motor içeri giriyor oha derim...ama diğer motorcuları görünce demek oranın özelliği o...
alışmışız tapa gaz videolara pek köklememişin ona şaştım...
ah ah bir bilseniz oraya millet motor sesi dinlemeye motor görmeye kaynaşmaya sohbete motor muhabbeti yapmaya geliyor. zaten adıda moto beach clup. eskiden beri çoğu motor içeride idi bilenler bilir. bi benimki göze battıya yanarımda ona yanarım üstelik belli olmasın diye hem motoru hem kaskı hemde kendimi komple kamufle etmiştim işe yaramamış bu kamuflaj diğer adıyla beneklilik olayı :mrgreen: :cherry: