Konuyu sulandırayım mı? Hala bazı motosikletlerde görürüm aynen şu imla ile, "MOTOSİKLETLERİ FARKEDİN!"

Hani bu stickeri yaptırıp dağıtmışsın ama, Türkçe yazım kuralı bilgin yok, bari bilene sor da öyle bastır onca sticker'ı arkadaş.
Şimdi burada bariyer mevzusunda yine herkes motosiklet sürücüsü olmasına rağmen, dövüşe girmiş ya, ondan yazdım.

Kel alaka gibi ama açıklayacam.

(Şimdi haşmet gelir buna zıt bir şeyler yazmaya

:cherry: )
Burada ya da başka yerde hemen her konuda, konu herkesin yararına da olsa mutlaka birbirimize muhalefet edip girişiyoruz kavgaya. Hal böyle olunca, beklediğimiz hiç bir şey de çözüme kavuşmuyor. Tabii ki bizim bağırmamızla "tak" diye işler hemen olacak değil, ama hani birileri bizlerin yararına bir şey için çabalıyorsa da kim olursa olsun, nereden olursa olsun eyvallah, yapsın, çalışsın demeyi bilmek lazım diyorum.
Kişisel görüşüm, bence hemen olacak iş değil, ama mesela İstanbul'da bakıyorum bazı tali ve yan yol girişlerindeki bariyerlerin birleşimindeki o sivri kısımlarda artık sarı plastikler var, bunu otobanda da gördüm bazı yerlerde. E güzel işte, fena mı olmuş. Tamam yapılan tüm yanlış işlere bağıralım, zaten bağırmadığımız, kuzu kuzu durduğumuz için oluyor o yanlış işler, ama yapılan ya da yapılmak istenen ve herkesin işine yarayacak şeylere de daha ortada netice yokken kavga dövüş girişmeyelim diyorum.
Bu noktada ilk yazdığıma kendimle çelişen bir eleştiri de getireyim, hani adam "fark edin" yazamamış "farkedin" yazmış, evet yanlış yazmış ama bir çaba sarf etmiş aklı erdiğince, onu okuyan 2 tane araç sürücüsünün kafasında ışık yansa fena mı?
Muhaliflikse az çok beni okuyanlar bilir, ben de çokça eleştiririm ama kimi zaman da, daha olayın başında bizden birileri(kastım motosiklet süren insanlardır) bir şey yapmaya çalışırken o saat yine bizden birileri tu kaka etmeye başlıyor gibi bir manzara yok mu sizce de?
Hani fıkrayı bilirsiniz,
Adam cehenneme gitmiş, zebani adamı gezdiyor, Almanlara, Ruslara, İngizlere, Japonlara v.s. ait çeşitli kazanlar var ve başlarında bir kaç zebani bekliyor ve çıkmaya çalışanları içeriye itiyor.
Bakıyor bir tane kazanda bekleyen zebani yok, adam dayanamayıp soruyor: "Bu kazanda niye bekleyen zebani yok."
Zebaniden cevap geliyor: "O kazanda Türkler var, yukarı çıkmaya çalışanı kendileri çekiyor aşağıya."
Ha bak, Kenan ilçesine kadar hemşehrim olmasına rağmen valla akp ile filan hiç alakam yok ha. Hani buradan yola çıkıp geçmişte yazdığım her şeyi çöpe atacak ön yargılı arkadaşlara seslenmek için hatırlatayım dedim.

:wiinkk:
Haydi kalın sağlıcakla.
NOT1:Bu arada sistemli ve düzgün sürüyorsanız bariyerle, fark edilme stickerıyla filan çokça işiniz olmaz, onu da hatırlatayım.
NOT2:Öte yandan sistemsiz, apaçilik yaparak sürenin de bariyerle fark edilmeyle işi yok o da ayrı konu. Eee o zaman kim istiyo la bu bariyeri .:queen::cherry: