Kastino

Merhaba arkadaşlar siteye yeni katıldım. Bir sorum Olacak 16 yaşında bir motor severim ve Kastino 50 cc kullanıyorum motorumun sımdıye kadar 50 KM yı geçtiğini hiç görmedimsizce normami çünkü bnm arkadaşta 52cc mobilet var 70-90 KM yapıyor dıyor.

Şimdiden teşekkürler

bir mobiletin lastikelrine bak bide kastinonun

bir kastinonun hızlanmasına bak bide mobiletin (kastino daha çabuk hızlanır)

Evet hızlanması gayet iyi fakat bırazda sürat istiyorum bilmiyorum 2 cc 20-40 Km hız etkılermı ?

Yardım için teşekürler

Son düzenleme:
seneler önce benim arkadaşta da vardı gitmeeeeezzzzzz :) hiç uğraşma okadar gidiyor ben de mobiletle geçiyordum onu ama o da beni rampa da geçiyordu :D

2 cc den kastın nedir?

Hocam bnm motor 50cc Arkadaşımınkı 52

Yani Yeni Motor alamaktan Başka carem yok :pale:

Çok sagolun

Son düzenleme:
kastın 2 cc olmasın aradakı fark mobılet senın motorun dan hhafıf ve ıkı zamanlı 50cc 4 zamanlı motorların hepsı boyle bızım tanıdıkta wardı mondıalın 50 cc sarı bı scooter rampa asagı son gazda 65 e zor geldı

çok sagolun Motorumu biraz toplıyıp satmayı düsünüyorum Bir iş var olursa 151 rs yada Kanuni Seyhan 150 C almayı düşünüyorum fakat tek korkum Seyhan alırsam bu bnm ilk vitesli motorum olacak abimde 151 rs var onu kulanıyorum sıkıntı yok fakat seyhan almak istiyorum fazla zorlanmam inşalah yardım için çok sağolun

mobilet kavramaldır yani kalktıktan sonra hızlandıkça daha çok hızlanır mobiletin ilk kalkarken ivmelenmesi bundan dolayı çok düşüktür işte

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar