[Kastamonu - MT]

Ben burdayıııım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:03 ----------

karasahin arkadaşım Abana lıyım, Güngören İlgi Hastanesi yakınında oturuyorum, kastamonu gezisinde görüşmek dileyiğle :)

Tarkan İlgi hastanesini orlardan çok geçiyorum görüşelim bir gün inşallah:cat:

:cat:

Korkut abicim
il grubuna uzun zamandır girmedim,
mesajını şimdi görüyorum,
Görüşelim tabiiii

Merhabalar !
Sizlerden bir tavsiye almak istiyorum. Motor merakım yıllardır vardı ama hiç bu kadar üzerine düşmemiştim. Chopper tarz motorları seviyorum başlangıc için kastamonuda bulabildiğim ikinci el motorlar kanuni tiger, Regal raptor Mondial 250MCT, Ramzey QM250 sizce hangisiyle başlamalıyım ? Şimdiden teşekkürler ;)

arkadaşlar bende Tosyadan katılıyorum aranıza :) elimde çok temiz hyosung gt 650 r var 3000 km'de ilgilenen arkadaslara yardımcı olabilirim

Merhabalar !
Sizlerden bir tavsiye almak istiyorum. Motor merakım yıllardır vardı ama hiç bu kadar üzerine düşmemiştim. Chopper tarz motorları seviyorum başlangıc için kastamonuda bulabildiğim ikinci el motorlar kanuni tiger, Regal raptor Mondial 250MCT, Ramzey QM250 sizce hangisiyle başlamalıyım ? Şimdiden teşekkürler ;)

1- Regal raptor
2- Kanuni tiger.
Bunlardan birisini alsan yeterli olur.Ama birinci şıkkı öncelik tut:cat:

inebolu zarbana dan yukarı göneşli köyü hadi baklım ...
yada doğanyurt ...belyaka köyü...
tüm hemşehirlilerime sevgiler... selamlar...

merhaba arkadaşlar. Kastamonu ve çevresinde gidilmeli görülmeli yapılmalı dediğiniz - diyeceğiniz yerler -işler i, rotaları varsa resimleri içeren bir mesajı 1. sayfaya ekletsenizde bide bilgilensek , meraklansak kalkıp gelsek görsek . sizlerle tanışsak. fena olmaz diyorum sizler ne dersiniz?

21 - 22 mayıs 2011 çankırılı motorcular kapadokya gezisinde..

21 - 22 mayıs 2011 çankırılı motorcular kapadokya gezisinde.. Herkesi bekleriz

MEHMET EVCİ 0 532 345 96 62

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar