[Kastamonu - MT]

Kastamonu mt Allah izniyle cumartesi akşan cıkıyorum yola pazar günü şenpazardayım askerlik muaynesi için varmı bir isteği olan :rendeer:

uzun bir zaman geçmiş üstünde gördüm paylasım dedim :):cat: şahin sen cidede denize filan girmiyon dimi
Denizdeki balıkçı ağına ayı takıldı
Kastamonu Cide'de, kıyı kesiminde oluşan yakamozu balık sürüsü zannederek ağ atan ve bir süre sonra toplayan balıkçılar, yakaladıklarının ayı olduğunu fark etti.
AA
Güncelleme: 13:47 TSİ 29 Ekim. 2009 Perşembe

CİDE - Kastamonu'nun Cide ilçesinde, denizin kıyı kesiminde oluşan yakamozu balık sürüsü zannederek ağ atan ve bir süre sonra toplayan balıkçılar, yakaladıklarının ayı olduğunu fark edince paniğe kapıldılar. Balıkçılar ağı panikle denize atınca, ağlardan kurtularak kıyıya çıkan ayı ormanlık alana kaçtı.

Alınan bilgiye göre, balıkçı Rafet Bayramoğlu, dün gece, Bartın'dan gelen arkadaşları ile birlikte kendisine ait 'Bayramoğlu' adlı teknesiyle balık avlamak amacıyla denize açıldılar.

Bir süre tekne ile giden balıkçılar, kıyıya yakın yerde oluşan yakamozu balık sürüsü zannederek bu yöne doğru hareket ettiler. Kıyıya yaklaştıklarında da bölgeyi ağlarla çeviren Bayramoğlu ve arkadaşları, beklemeye başladılar.
Daha sonra ağları tekneye çıkarmaya çalışan ve ağın ağır olmasından dolayı çok fazla balık yakaladıklarını tahmin eden balıkçılar, yakaladıklarının ayı olduğunu fark edince paniğe kapıldılar.

Ayının içinde bulunduğu ağı denize atan balıkçılar, hızla bölgeden uzaklaştılar. Ağdan kurtularak kıyıya çıkan ayı ise ormanlık alana kaçtı.

Ayının, kıyıda yemek için balık yakalamaya çalıştığı tahmin ediliyor.

Alıntı

İyi akşamlar kardeşim nasılsın bakalım.:rendeer:

İyidir be abim nasıl olayım:) Okuldan geldim yeni biraz ders çalışalım dedik allak bullak oldu kafam :salut::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:30 ----------

Korkut Abi'm en kısa zamanda görüşmek üzere diyorum...Ben kaçayım artık...:rendeer:
Serhat'çığım öpüyorum seni gıdığından :Danladın sen onu :p

İyidir Korkut abi sağol sen nasılsın?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:11 ----------

İyidir be abim nasıl olayım:) Okuldan geldim yeni biraz ders çalışalım dedik allak bullak oldu kafam :salut::mrgreen:

Korkut Abi'm en kısa zamanda görüşmek üzere diyorum...Ben kaçayım artık...:rendeer:
Serhat'çığım öpüyorum seni gıdığından :Danladın sen onu :p

sen benim gıdığımın nerde oldupunu biliyonmu ?:cat:

Aynen abi...Haydi Kastamonu MT Moto Plus 2010 a :cat:

28 şubatta görüşürüz fuarda...Atarız buraya da fotolarını :)...

Len Serhat sen o kadar köye gittin hiç mi foto çekmedin olum :mrgreen:Teknoloji düşmanımısın sen :p:mrgreen:

var bır ıkı tane cıde den gideros koyu fılan :rendeer:

Şahin'e geçmiş olsuna gidelim Kastamonu MT :D Bu zor günlerinde onu yanlız bırakmayalım :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar