[Kastamonu - MT]

selamın aleyküm nasılsınız
as. yaşar idare edioz sen nasılsın :) :):rendeer::rendeer:
3000 TL istiyorum sezon kapanıyor ama alıcı cıkarsa ufak bi pazarlık yaparız.
Hayırlısı olur inş.Renk vs. diğer özelliklerinide bize iletebilirseniz topicimizi takip eden biri sizinle irtibata geçebilir:)

Kastamonu MT :)

Hayırlı kandiller diliyorum hepinize :)

Topiciğimize belirli bir zamandan beri giremeyen Korkut abim;Göktay abim;Burçin ablam :) Selpakçım Serhat :queen:
Özlettiniz kendinizi :):rendeer:

Son düzenleme:
karasahinden canere :p

Kastamonuda ki son durum hakkında bilgi alalım hemen :p

nasıl gidiyor ?:rendeer:

Topiciğimize belirli bir zamandan beri giremeyen Korkut abim;Göktay abim;Burçin ablam :) Selpakçım Serhat :queen:
Özlettiniz kendinizi :):rendeer:

aleyküm selam canım-geldik ya-dedim ya izmir MT'ye geçsem bile sizi bırakırsam namertim:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:13 AM ----------

kastamonuda değilim taskoprudeyim kastamonuda herkez hazreti pir de dir şimdi kadir gecesi çok yoğun olur:rendeer:

sen de mi ordaydın dicektim de tahmin yürütmüşsün;nasıl da biliyo milletini - ben de uğradım da taciz olayına çok yatkın bi ahali olduğundan orda bile şu mübarek gece de rahat yook yahu-yuh diyorum başka da bi şey demiyorum kastamoni halkına :farao:

mübarek gecede nöbet tutuyoz hadi yine iyiyim-millet türbeden çıkmıyo - ne güzel :queen::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:16 AM ----------

bugün dragstar 1100 sürdüm millet ; süperdi süper-o motor sesi yook mu ;hor hor hor:queen: uuuffff::pulp::

kesin karar verdim satıyom ramzeyimi - ama dragtarın sahibi de benim gibi tok satıcı :pr:

Son düzenleme:
herkes gider mersine ,ben giderim tersine;nöbet çıkışıyız uyumaya gidiyoruz - size iyi sürüşler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:54 AM ----------

Günaydın Arkadaşlar.:rendeer:

beklenen şahsiyetlerden biri daha gelmiş gibi gözüküyo - sohbetiniz bol olsun:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam güzel ülkemin güzel insanları var cok saygı deger hemserilerim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adım hasan nikime aldanmayın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar