Topiciğimize belirli bir zamandan beri giremeyen Korkut abim;Göktay abim;Burçin ablam

Selpakçım Serhat :queen:
Özlettiniz kendinizi

:rendeer:
aleyküm selam canım-geldik ya-dedim ya izmir MT'ye geçsem bile sizi bırakırsam namertim:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:13 AM ----------
kastamonuda değilim taskoprudeyim kastamonuda herkez hazreti pir de dir şimdi kadir gecesi çok yoğun olur:rendeer:
sen de mi ordaydın dicektim de tahmin yürütmüşsün;nasıl da biliyo milletini - ben de uğradım da taciz olayına çok yatkın bi ahali olduğundan orda bile şu mübarek gece de rahat yook yahu-yuh diyorum başka da bi şey demiyorum kastamoni halkına :farao:
mübarek gecede nöbet tutuyoz hadi yine iyiyim-millet türbeden çıkmıyo - ne güzel :queen::cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:16 AM ----------
bugün dragstar 1100 sürdüm millet ; süperdi süper-o motor sesi yook mu ;hor hor hor:queen: uuuffff:

ulp::
kesin karar verdim satıyom ramzeyimi - ama dragtarın sahibi de benim gibi tok satıcı

r: