[Kastamonu - MT]

Sadece askeri bir zafer olmayan, bir ulusun birlik ve beraberlik ruhunu tüm dünyaya gösterdiği, milli mücadele sürecinin en büyük adımı; Büyük Taarruz Zaferinin 87. yılını kutluyoruz.

Bu büyük zaferin 87. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz.

trafikte bir sürü motosiklet var;basan basana-burada ise kendini tanıtan tek tük ; konuşan konuşana
şu motor kullananları tanıyalım da en azından tanıdık diye trafikte sollamak - sallamak için canını tehlikeye atacak akrobasiler yapmasınlar boşu boşuna!

ben burçin - kastamonu merkezden!

trafikte bir sürü motosiklet var;basan basana-burada ise kendini tanıtan tek tük ; konuşan konuşana
şu motor kullananları tanıyalım da en azından tanıdık diye trafikte sollamak - sallamak için canını tehlikeye atacak akrobasiler yapmasınlar boşu boşuna!

ben burçin - kastamonu merkezden!

Hoşgeldiniz aramıza:rendeer:

En yakın zamanda Topic imiz eski haline dönecektir.Şimdilik ben varım sadece:)

Merkezin neresindensiniz? Hangi Hastanede görev yapıyorsunuz?Ö.uğur'damı yoksa devlette mi?

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz aramıza:rendeer:

En yakın zamanda Topic imiz eski haline dönecektir.Şimdilik ben varım sadece:)

Merkezin neresindensiniz? Hangi Hastanede görev yapıyorsunuz?Ö.uğur'damı yoksa devlette mi?

Münif İslamoğlu Acil Servis'teyim.Sakın trafik kazası olarak karşıma çıkmayın :)

Münif İslamoğlu Acil Servis'teyim.Sakın trafik kazası olarak karşıma çıkmayın :)

:queen::queen: Kastamonu'ya tatil yapmak için gidiyoruz ama bi aksilik olursa yapışırız yakanıza:mrgreen:

Aramızda Kastamonudan yazana kalmamıştı.İnş. bırakmazsınız bizi :rendeer:

Herhangi bir sorununuz olursa buradan payaşabilirsiniz.İYİ geceler :)

Kastamonunu hangi ilçelerinde faliyettesiniz ben Tosya'lıyım bu arada..

Hoşgeldiniz.Ben ve serhat şenpazarlıyız.Korkut abi ve Göktay abi Taşköprülü.Musti Hanönü'lü

Bi kaçımız dışında hepimiz İstanbul ve Ankara'dayız...

Aramıza tekrar hoşgeldiniz. İnş. kalıcı olursunz bu topicte :)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben de kastamonuluyum... canlı bi topik olması dileğiyle iyi muhabbetler...

inşallah ben de hyo'ma uzanıp murdar demekten kurtulursam buralardayım artık.:) inşallah yakında istanbul yolcusuyum bakalım...

Ben Korkut Kastamonuluyum Ama İstanbulda yaşıyorum .Yaklaşık bir ay önce gezi yaptım 15 gün kadar kaldım Mt Kastamonudan bir kişiye bile ulaşamadım...:cat:

Len Şahin nerelerdesin sen bakalım.:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 PM ----------

Münif İslamoğlu hastanesine geldik bu 15 günlük tatilimde Arkadaşın rahatsızlığı sebebiyle gelmiştik.:rendeer:
Kastamonunu hangi ilçelerinde faliyettesiniz ben Tosya'lıyım bu arada..
Tosyada tam üç sene kalmıştım Sitelerde çalışmıştım. Hacı Kemal ve Maraşlı Ustanın yanında çalışmıştım:cat:
merhaba arkadaşlar ben de kastamonuluyum... canlı bi topik olması dileğiyle iyi muhabbetler...

Merhaba İnşallah canlanır.:cat:

:queen::queen: Kastamonu'ya tatil yapmak için gidiyoruz ama bi aksilik olursa yapışırız yakanıza:mrgreen:

Aramızda Kastamonudan yazana kalmamıştı.İnş. bırakmazsınız bizi :rendeer:

Herhangi bir sorununuz olursa buradan payaşabilirsiniz.İYİ geceler :)

kalmamış mı??:p

eu_iatr aramıza hosgeldin :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar