Kastamonudan kız alcam güzelmiş memleketin kızları..
Sana başka birşey versek.:mrgreen:
Sana başka birşey versek.:mrgreen:
Senin askerdeki sevgiline ne oldu askerde diye aldatma adamı![]()
trafikte bir sürü motosiklet var;basan basana-burada ise kendini tanıtan tek tük ; konuşan konuşana
şu motor kullananları tanıyalım da en azından tanıdık diye trafikte sollamak - sallamak için canını tehlikeye atacak akrobasiler yapmasınlar boşu boşuna!
ben burçin - kastamonu merkezden!
Hoşgeldiniz aramıza:rendeer:
En yakın zamanda Topic imiz eski haline dönecektir.Şimdilik ben varım sadece
Merkezin neresindensiniz? Hangi Hastanede görev yapıyorsunuz?Ö.uğur'damı yoksa devlette mi?
Münif İslamoğlu Acil Servis'teyim.Sakın trafik kazası olarak karşıma çıkmayın![]()
Kastamonunu hangi ilçelerinde faliyettesiniz ben Tosya'lıyım bu arada..
merhaba arkadaşlar ben de kastamonuluyum... canlı bi topik olması dileğiyle iyi muhabbetler...
inşallah ben de hyo'ma uzanıp murdar demekten kurtulursam buralardayım artık.inşallah yakında istanbul yolcusuyum bakalım...
Münif İslamoğlu hastanesine geldik bu 15 günlük tatilimde Arkadaşın rahatsızlığı sebebiyle gelmiştik.:rendeer:Münif İslamoğlu Acil Servis'teyim.Sakın trafik kazası olarak karşıma çıkmayın![]()
Tosyada tam üç sene kalmıştım Sitelerde çalışmıştım. Hacı Kemal ve Maraşlı Ustanın yanında çalışmıştım:cat:Kastamonunu hangi ilçelerinde faliyettesiniz ben Tosya'lıyım bu arada..
merhaba arkadaşlar ben de kastamonuluyum... canlı bi topik olması dileğiyle iyi muhabbetler...
:queen::queen: Kastamonu'ya tatil yapmak için gidiyoruz ama bi aksilik olursa yapışırız yakanıza:mrgreen:
Aramızda Kastamonudan yazana kalmamıştı.İnş. bırakmazsınız bizi :rendeer:
Herhangi bir sorununuz olursa buradan payaşabilirsiniz.İYİ geceler![]()
kalmamış mı??![]()
eu_iatr aramıza hosgeldin![]()
Len Şahin nerelerdesin sen bakalım.:silent:
kalmamış mı??eu_iatr aramıza hosgeldin
![]()