[Kastamonu - MT]

Abi hayırdır :silent: sen yazmazsan buraların tadı kalmaz. Bizde yazmayız:salut: Durmak yok yola devam:cat:
Bu arada 500. mesaj buraya denk geldi. Bugün daha bu foruma ayak basmam.:queen::queen:
Göktay abi bak ben 300. mesajımı sen 500. mesajını buraya denk getirdin.Artık kampanya başlatalım 300.500.700 lü falan yüzlü mesajları bu topiciğe yazalım :)
Günaydın Kastamonu Mt
Günaydın Korkut
Günaydın uğur abi hoşgeldin.
O dün içindi Göktay .Şaka yollu yazdım Toprak topiğine yazmayımda nereye yazayım:rendeer:
Günaydın Kastamonu Mt. Hayırlı işler.:rendeer:
Günaydın abi :)
günaydın arkadaşlar..ben karabükten ömer..herkese selamlar
Günaydın hoşgeldiniz :)

Hoşgeldin caner :)

yarın inş. Kastamonuda gezilmesi gereken yerlerle ilgili bir belge yapacam az bir işi kldı sonra koyacam buraya sonrada günlük haber yayınlarına bşlıcam öyle canlandırırız.+Kastamonu muzun ve Kastamonu mt nin gelişmesi içni tartışmalarda yapalım.Tabi bunları başta Korkut abi ve Göktay abi olmak üzere tüm Kst-Mt(Kastamonu mt) ye sorup onay aldıktan sonra yapıcaz.Haydi Kastamonu MT Gösterelim gücümüzü :)

yarın inş. Kastamonuda gezilmesi gereken yerlerle ilgili bir belge yapacam az bir işi kldı sonra koyacam buraya sonrada günlük haber yayınlarına bşlıcam öyle canlandırırız.+Kastamonu muzun ve Kastamonu mt nin gelişmesi içni tartışmalarda yapalım.Tabi bunları başta Korkut abi ve Göktay abi olmak üzere tüm Kst-Mt(Kastamonu mt) ye sorup onay aldıktan sonra yapıcaz.Haydi Kastamonu MT Gösterelim gücümüzü :)

guzel fıkır:cat::cat::cat:

sahın ıyı geceler kardesım ben yatar topıc sana emanet

Son düzenleme:
guzel fıkır:cat::cat::cat:

Korkut abi göktay abi de gelsin diğer üyelerede soralım ortak kararlar alıp güzel çalışmlalar yapalım :) .İnş. Birgün hep beraber Kastamonuya gezi düzenleriz :)
Serhat sende fikrini at rtaya.Yarın gelsin abiler sonra onlarada sorarız :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 AM ----------

Kardeşim ben kaçıyorum ufaktan Benim Kastamonu da gezilecek olan yerler için olan fotolar hazır yarın inş. güzelce düzenleyip atarım.Haydi iyi geceler sana.İyi geceler Kastamonu MT :)

Kardeş iyi fikir:cat: Elimizden geldiğince destek olmaya hazırız.:rendeer:

Merakla bekliyoruz kardeş. :)
Gezi yapma şansımız da olursa ileride çok süper olur.:cat:

Ben geçen yaz baya bir yer gezdim abi.Gerçekten çok gezilecek yer var.Bu gezilebilecek yerler hakkında az da olsa bir bilgi edinip gitmek çok iyi olur bence.Kastamonu doğası kadar geçmişi ile de ilgi çekici bir şehir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar