Günaydın Uğur abi :rendeer:nerelerdesin abi sen :silent:
Korkut deli gibi çalışıyorum bu aylarda bende iş olmaz ama yolunu şaşırmış bir firma denk geldi
Günaydın Uğur abi :rendeer:nerelerdesin abi sen :silent:
Göktay abi bak ben 300. mesajımı sen 500. mesajını buraya denk getirdin.Artık kampanya başlatalım 300.500.700 lü falan yüzlü mesajları bu topiciğe yazalımAbi hayırdır :silent: sen yazmazsan buraların tadı kalmaz. Bizde yazmayız:salut: Durmak yok yola devam:cat:
Bu arada 500. mesaj buraya denk geldi. Bugün daha bu foruma ayak basmam.:queen::queen:
Günaydın uğur abi hoşgeldin.Günaydın Kastamonu Mt
Günaydın Korkut
Günaydın abiO dün içindi Göktay .Şaka yollu yazdım Toprak topiğine yazmayımda nereye yazayım:rendeer:
Günaydın Kastamonu Mt. Hayırlı işler.:rendeer:
Günaydın hoşgeldinizgünaydın arkadaşlar..ben karabükten ömer..herkese selamlar
Hoşgeldin canergünaydın...
Serhat hoş geldin nbr![]()
iyiyim şahin sen nasılsın
iyidir Bizim Topic bize kldı bu akşm korkut abiyle göktay abi nerede accaba![]()
yarın inş. Kastamonuda gezilmesi gereken yerlerle ilgili bir belge yapacam az bir işi kldı sonra koyacam buraya sonrada günlük haber yayınlarına bşlıcam öyle canlandırırız.+Kastamonu muzun ve Kastamonu mt nin gelişmesi içni tartışmalarda yapalım.Tabi bunları başta Korkut abi ve Göktay abi olmak üzere tüm Kst-Mt(Kastamonu mt) ye sorup onay aldıktan sonra yapıcaz.Haydi Kastamonu MT Gösterelim gücümüzü![]()
guzel fıkır:cat::cat::cat:
Aleykümselam:rendeer:günaydın arkadaşlar..ben karabükten ömer..herkese selamlar
günaydın...
yarın inş. Kastamonuda gezilmesi gereken yerlerle ilgili bir belge yapacam az bir işi kldı sonra koyacam buraya sonrada günlük haber yayınlarına bşlıcam öyle canlandırırız.+Kastamonu muzun ve Kastamonu mt nin gelişmesi içni tartışmalarda yapalım.Tabi bunları başta Korkut abi ve Göktay abi olmak üzere tüm Kst-Mt(Kastamonu mt) ye sorup onay aldıktan sonra yapıcaz.Haydi Kastamonu MT Gösterelim gücümüzü![]()
Kardeş iyi fikir:cat: Elimizden geldiğince destek olmaya hazırız.:rendeer:
Saolasın Göktay abi . Öğlenden sonra atıcam inş.
Günaydın Kastamonu MT
Merakla bekliyoruz kardeş.
Gezi yapma şansımız da olursa ileride çok süper olur.:cat:
Aleykümselam:rendeer:
Günaydın Caner.Ağustosun 1 de Taşköprüdeyim görüşelim Caner:cat::rendeer:
Günaydın Kastamonu Mt.:rendeer: