kasksız geziyoruz artık işte yüz yılın motorcu profili

nike şapka iyidir iyi.
577283_10151487120352412_1456300676_n.jpg

Muhabbetten kaskı çıkarıp onun yerine beyin koyun. Konu açıklığa kavuşuyor.
" Beyni olan bizden değildir " demiş bikere :)

Bunların fazla yaşamaması toplum sağlığı açısından faydalı, aynen devam etsinler

Mersin İl Temsilcisi
doğal seleksiyonla bunlar doğadan otomatikman kaybolur...
görmemiş gibi yapın :)

Çok yüklenmişsiniz beyler. ABD'de sanırım California'da kask takılmaz ama gözlük takmak mecburidir. Bizdeki her kanunun doğru olduğu da nereden çıkıyor.

Çok yüklenmişsiniz beyler. ABD'de sanırım California'da kask takılmaz ama gözlük takmak mecburidir. Bizdeki her kanunun doğru olduğu da nereden çıkıyor.

Ona rağmen adamlar kask takıyorlar ne ilginç. Demekki hakikaten beyin meselesi. Beyni çalışan mecbur olmasada takıyor demekki.
Fakat kanunda "beyinsizlere seçme hakkı" verilmesi hükmü önerilebilir.
Adam gelicek bana çarpıcak kaskı yok diye geberip gidicek bende mahkemelere çıkıp ceza alıp hapis yatıcam. Ne güzel yaa.
Park halinde arabada oturuyorken bisikletli çocuk yan kapıma çarpıp ayağı yaralandı diye hastanelerde mahkemelerde uğraşıp , yaralanmalı trafik kazasına karıştığım için ceza alıp para ödedim ben. Arabayla yan yan gidip çrpmışım gibi muamele yaptılar. Ha karakolda rüşvet isteyen memurlarda ayrı mesele.
3646376140_04065b5c07.jpg

072012-checkpoints.jpg

Ona rağmen adamlar kask takıyorlar ne ilginç. Demekki hakikaten beyin meselesi. Beyni çalışan mecbur olmasada takıyor demekki.
Fakat kanunda "beyinsizlere seçme hakkı" verilmesi hükmü önerilebilir.
Adam gelicek bana çarpıcak kaskı yok diye geberip gidicek bende mahkemelere çıkıp ceza alıp hapis yatıcam. Ne güzel yaa.
Park halinde arabada oturuyorken bisikletli çocuk yan kapıma çarpıp ayağı yaralandı diye hastanelerde mahkemelerde uğraşıp , yaralanmalı trafik kazasına karıştığım için ceza alıp para ödedim ben. Arabayla yan yan gidip çrpmışım gibi muamele yaptılar. Ha karakolda rüşvet isteyen memurlarda ayrı mesele.
http://farm4.static.flickr.com/3416/3646376140_04065b5c07.jpg
http://blog.motorcycle.com/wp-content/uploads/2012/07/072012-checkpoints.jpg
beyni olan takar kaskı..
beyinsiz adamın takmasına gerek yok
beyinsiz adamın koruyacak birşeyi yoktur cünkü...

COQ

Motosiklet Eğitmeni

Kask kanunla takilmaz.
Beyni korumak için takilir.
Kanun zoru olmasa da takilir.
Olsa da takilir.
Sadece tek bir durumda kask takma mecburiyeti yoktur.

O da;
koruyacak bir beyniniz yoksa......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar