kaskmı ? yapmayın ya ne geregi var bu sıcakta.. işte faydası..

geçmiş olsun... :rendeer:

ama keşke kask taksaydım demenin şimdi hiçbir anlamı yok..

Geçmiş olsun aga ama bizim burda hala kasktan bihaber gençler motor sürüyorlar ya nasıl bir rahatlıktır bu en ufak bir kazada ömür boyu ağır çekecekleri bir ceza ödeyecekler.Ben vallahi Kask takıcam çenesiz kask nasıl beyler anlatır mısınız?

Geçmiş olsun :rendeer:
Bence de hiçbir anlamı yok.. Adı üstünde "koruma" Kaza geliyorum demiyor. Bi anda geliyor. Koruman varsa şanslısın.. Yoksa zaten trafiğe çıkmamalısın. İnşallah bu son kazan olur. Allah seni ve hepimizi beterinden korusun:rendeer:

Geçmiş olsun,dikkat etmek gerek tabi.

Neden iş görüşmesine gidemiyorunuz,onu anlamadım.:silent: Yani yüzde oluşan yara ve küçük çizikler yüzünden mi?

Geçmiş olsun ! Hala kask takmadan motor kullanan arkadaşlarımız war mı cok merak ediyorum !

Geçmiş olsun,dikkat etmek gerek tabi.

Neden iş görüşmesine gidemiyorunuz,onu anlamadım.:silent: Yani yüzde oluşan yara ve küçük çizikler yüzünden mi?

yani.. o yarayla gidilmez şimdi scarface gibi.. ihmalin sonucları işte. geçmiş olsun dileklerine teşekkürler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
foto bilimkurgu filmleri gibi çıkmış..

geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın..

böyle haberleri her okuduğumuzda bir kez daha anlıyoruz korumanın önemini.geçmiş olsun

bilader geçmiş olsun ama bi yandanda hayırlısı olsun demek gerekiyor tekrar geçmiş olsun:rendeer:

Geçmiş olsun :rendeer:
Bence de hiçbir anlamı yok.. Adı üstünde "koruma" Kaza geliyorum demiyor. Bi anda geliyor. Koruman varsa şanslısın.. Yoksa zaten trafiğe çıkmamalısın. İnşallah bu son kazan olur. Allah seni ve hepimizi beterinden korusun:rendeer:
Arkadaşlarıma katılıyorum.:cat:
Ve;
Büyük geçmiş olsun...:rendeer:

Bundan bir ders daha çıkarmış olur artık KASK TAKMAYANLAR..
foto bilimkurgu filmleri gibi çıkmış..
geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın..
Abi resim çok karanlık ve kucuk
Geçmiş olsun

Renk ayarıyla oynayın..Gerçi gerek kalmadı ben oynadım ve ekledim..:)
Kötü olmuş beyaw..:pale:
.
pict0031uv2fd6.jpg

böyle küçük kazaların olması bir yandanda iyi çünkü bu yara sayesinde belkide bir daha kasksız çıkmayacaksınız geçmiş olsun şimdi 30 ytl lik dandik bi kask bile olsa korurdu lütfen kask takalım :rendeer:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Nedense hep başımıza geldikten sonra ders alıyoruz. Önemli olan başımıza gelmeden önlemini almak halbuki. Geçmiş olsun, neyseki fazla bişey görünmüyor. Bundan sonra kasksız korumasız çıkmazsın artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar