arkadaşım biraz sabır edebilirsen fuarı bekle derim ben. ben benim montu fuardan almıştım mart ayında. aldım mı en iyisini alıyım dediğimde paraya kıydım biraz. etiket fiyatı 299€ idi ki euro 1,8 civarıydı bu da 540 ytl demek. ben o montu 400 ytl ye aldım:cat:. tabi bu konuda yanında "abi öğrenciyiz abi" diye kafa ütüleyen birinin olmasında her zaman fayda var

. senin bütçeni aşan rakamlardan bahsettiğimi biliyorum ama farkı görmeni istedim.
kaska gelince bende lazer vertigo var özen motordan 215 ytl ye almıştım gene o fiyat civarında olması lazım ama fuarda o da indirime giriyo. sağlamlık konusunda ise benim kaskım tam kapalı ve en güvenli kask modeli budur ama bu yine de kullanacağın motosiklet modeline göre değişir: yani racing kullanmayacaksan açılır kasklar da seni gayet iyi korur.
yazmış oldugun bilgiler için teşşekür ederim.bildigim kadarıyla bu satıcılar bir kasktan iyi para kazanıyor. fuarda mart ayında martı beklemek lazım.zaten şimdi motora bindigim yok haziranda çıkartıcam.
aldımmıda tam takım almam gerekir bir motorcu olarak
son söz olarak eylül ayında hudson leather da tam korumalı deri montu 360 civarı sormuştum. yanlışım yoksa 8 de taksit yapıyolardı. aklı kaymadı desem yalan olur. taksit ödemeye gücüm yeter diyosan kıy paraya kaskı da montu da seni en iyi koruyacak modellerden al. unutma onlar senin kaportan:cat:
gene roman olmuş pardon ya:cherry: