Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

ya hiç yoktan iyidir deyip alcaz o zamn.

ama gerçektende hiç takmamaktan iyidir.

Son düzenleme:
motoru satın aldığım bayi motoru garaja götürene kadar kullanmak üzere çin malı kask hediye etmişti 4 gün sonra ruhsatım çıktı motoruma binmeye başladım gittim airoh speed fire rise kask aldım hediye ettikleri kaskıda evde kitaplığa koymuştum kardeşim kitabını çıkarırken yere düşürmüş ve arka tarafından yarısına kadar çatlamış eve geldim elimle asıldım ortadan ikiye ayırdım bide benim kafam içersindeyken asfalta yapıştığında neler olurdu kim bilir....

fazla sürat yapmıyorsan şehirler arası gitmiyorsan bi de hız da 60 larda gidiyorsan sana 30-40 liralık kasklar yeter . bende onlardan aldım çünkü. hem yukarda babaçi'nin dediği gibi polisin gözüne batmazsın hemde (Allah korusun) 60la giderken bile herhangi bir düşmede seni kurtaracak sertliğe sahiptir o kask. ben şahsen öle havalı çenesi açılan ya da gözlüklü kaskları sevmiyorum.klasik camlı kasklar daha iyi.... karar senin. bi scooter kullanıcısının (yani ben ) tavsiyeleri...:)

Kafama kask olmadı:)

Ehliyeti aldım kaskta şart tabi şimdi dedim kask almaya gittim.bi ton kask içinde bitane kafama olmadı:S Kilo aldım ondan heralde diye bi bahane sundum motorcuda:p ama gerçek şuki ne kafa varmış be:D neyse buldum bitane dandirik bişi ama yeterli olcak gibi.

aşure tenceresine 2 delik açtırıp işlevsel olarak kullanabilirsiniz o zaman

Motosikleti
Forza 250
Ben XL kullanıyorum o bile dar geliyor
62 cm kafa ölçüm :)

yav Safebet falan dandik kaskları Denemiş olmalısın Heralde veya kask çeşidi azdı :silent:Kesınlıkle kafana Gore kask Vardır Eminim..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hay maşşallah... Mübarek kafa değil..... Kaska gerek yok.... Zaten bişey olmaz o kafaya....:p

kafaya bak bea sana bi xxxxxxxxxxx.................L lazım :pbilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar