Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

arkadaşlar kask almadan önce çok araştırmıştım ve bir çok yerde kaskınız masadan düşse bile kuşkuyla yaklaşın diye , motordan düşmüşse atın gidin bence. kafanızdan değerli değil ya...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla arkadaşlar ben shark marka bi kask kullanıyorum fuardan almıştım 100 ytl civarı bi paraya çok memnunum bayada sağlam motorla giderken arkadan sisibarın üzerinden düştü çatlak bile yok ama baya çizildi :( boyatim diyorum ama nasıl nerde yaptırılır bu iş acaba kaportacıya götürsem boyarmı acaba :)

afferin len! sisi barini elinden gelen her sekilde korumana sevindim. ne de olsa kafadan daha degerli. kaski kafana gecirecegime sisi bara gecirmeyi bir türlü akil edememistim. sisi barimin olmadigindan da olabilir ama ...

Bir çok arkadasım lazer vertigo serisini kullanıyor...Kaza ile test etmediler şu zamana kadar etmesinler de zaten...Ben de nolann62 var havalandırması çok hoşuma gidiyor ayrıca ses bakımından hafif bi de rüzgarlı havadaysanız 120km hızla giderken az biraz uğuldama oluyor onu da havalandırmaları kapatarak bitirebiliyorsunuz...

Bende Marushin 777 var ama ben de 120 den sonra uğuldamalardan muzdaribim.
Uzun yolda tıkaç takıyorum o yüzden :(
Bu rüzgar seslerini ortadan kaldıran bir kask var mı dünyada??
-turgut

merhaba arkadaşlar...ben daha motoru almadım ama kask olayını düşünüorum...cruiser tipi motorlar için olan kasklar ayrıca var mı yoksa ne önerirsiniz???

afferin len! sisi barini elinden gelen her sekilde korumana sevindim. ne de olsa kafadan daha degerli. kaski kafana gecirecegime sisi bara gecirmeyi bir türlü akil edememistim. sisi barimin olmadigindan da olabilir ama ...

Abi koptum ya, :mrgreen: biliom bu tür mesajlar yasak ve kesin silerler ama +1 dicem başka bişe demicem :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Slm Arkadaşlar

Zeus marka çeneden açılır kaskım var buna siyah vizör almak istiyorum nerden temin edebilirim bilgisi olan varmı acaba?

uğuldamayı yok eden tek kask schuberth'dir,onun dışındakilerin hemen hepsine kulak tıkacı şart,hemde uzun yolda kesinlikle...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uğuldamayı yok eden tek kask schuberth'dir,onun dışındakilerin hemen hepsine kulak tıkacı şart,hemde uzun yolda kesinlikle...
şekli mekli hoşuma gitti açılıyo falan derken bende 270 e cox aldım uzunyolda kullanıp ta çıkarınca, geçici olarak hiçbişey duymuyorum .kazıklandım çeşke shoeı alıym diyodum hepsinde varsa mesele yok

Son düzenleme:
sayın moderatör arkadaşlara sesleniyorum acaba anketteki kasklara ekleme yapılabilirmi bütün kasklar bu kadarmı

mesela sadece marka olarakta kıyaslanabilir

grex in r1 (90euro) ve rd1 (85 euro) modelleri hoşuma gitti. rd1 de güneş siperliği var,ki bu da benim için şart. peki ben bu modelleri adana'da nerede bulabilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar