arkadaşlar kask almadan önce çok araştırmıştım ve bir çok yerde kaskınız masadan düşse bile kuşkuyla yaklaşın diye , motordan düşmüşse atın gidin bence. kafanızdan değerli değil ya...
valla arkadaşlar ben shark marka bi kask kullanıyorum fuardan almıştım 100 ytl civarı bi paraya çok memnunum bayada sağlam motorla giderken arkadan sisibarın üzerinden düştü çatlak bile yok ama baya çizildiboyatim diyorum ama nasıl nerde yaptırılır bu iş acaba kaportacıya götürsem boyarmı acaba
![]()
Caberg klasiko kask camım çizildi. Yenisini nereden bulabilirim. Teşekkürler....
afferin len! sisi barini elinden gelen her sekilde korumana sevindim. ne de olsa kafadan daha degerli. kaski kafana gecirecegime sisi bara gecirmeyi bir türlü akil edememistim. sisi barimin olmadigindan da olabilir ama ...
İÇTen film çekersen siyah oLur zaten :queen::queen::queen:
şekli mekli hoşuma gitti açılıyo falan derken bende 270 e cox aldım uzunyolda kullanıp ta çıkarınca, geçici olarak hiçbişey duymuyorum .kazıklandım çeşke shoeı alıym diyodum hepsinde varsa mesele yokuğuldamayı yok eden tek kask schuberth'dir,onun dışındakilerin hemen hepsine kulak tıkacı şart,hemde uzun yolda kesinlikle...
sayın moderatör arkadaşlara sesleniyorum acaba anketteki kasklara ekleme yapılabilirmi bütün kasklar bu kadarmı
mesela sadece marka olarakta kıyaslanabilir
kanka mesela şu an kaskın olsaydı sana gelecektim...ama bu şartlarda beklemedeyim...A2 cepte say...![]()
bekle oğlan bekle yakında ben sana gelecem :cat: