Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uçakta cam var... hiç 120 km hız yaparken arı veya kelebek çarptı mı
yüzüne. hele ya dudağına. vizör koryucu olacak kardeşim, yoksa gözlük de gözü korur.
120km ile değil de 80km ile vizörü sıcağa dayanamayıp açayım dedim, elimi vizörden çekip gidona koyduğum anda gözümün 1cm altına tanımsız ama oldukça cüsseli bir arkadaş kendini attı, 120km ile olsa heralde izi kalırdı.
Arkadaşlar merhaba.Lazerin S benden kaskını aldım (internetten online alış veriş) fakat biraz kafamı sıktı Şimdi M beden ile değiştirsem acaba M de büyükmü gelir diye düşünüyorum.Bu kasklardan kullnan varmı,bu konuda fikir verirseniz sevinirim.
Arkadaşlar merhaba.Lazerin S benden kaskını aldım (internetten online alış veriş) fakat biraz kafamı sıktı Şimdi M beden ile değiştirsem acaba M de büyükmü gelir diye düşünüyorum.Bu kasklardan kullnan varmı,bu konuda fikir verirseniz sevinirim.
bence dogru kafana takıpda almalıydın,olsun sen geri gönder, onlar sana göndersin kafana uyana kadar devam nede olsa 140 km var istanbula gelip gitmen zor,
hayırlı olsun kaskın takımı tamamlamaya devam .