Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

bende nolan n61 kullanıyorum bırakın siyah camı normal vizör bile bulmak zor umarım aradığınızı bulursunuz

bende sanırsam acmıstım bır topic,malesef hocam ben bulamadım,ama bulan olursa yazsın lütfen

Yeni kask modelleri

Kızın takatığı kask süper be:...:queen:
casco1ki4dz3.jpg

imagen14luob9.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende nedir dedim:d ilginç valla heleki o kızın taktığı...

120km ile değil de 80km ile vizörü sıcağa dayanamayıp açayım dedim, elimi vizörden çekip gidona koyduğum anda gözümün 1cm altına tanımsız ama oldukça cüsseli bir arkadaş kendini attı, 120km ile olsa heralde izi kalırdı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarım kask ları hıc sevmıyorum kazada korumları yok.. sadece polıs atlatmak ıcın.. Bence..

Kask aldım, bir sorunum var...

Arkadaşlar merhaba.Lazerin S benden kaskını aldım (internetten online alış veriş) fakat biraz kafamı sıktı :) Şimdi M beden ile değiştirsem acaba M de büyükmü gelir diye düşünüyorum.Bu kasklardan kullnan varmı,bu konuda fikir verirseniz sevinirim.

Arkadaşlar merhaba.Lazerin S benden kaskını aldım (internetten online alış veriş) fakat biraz kafamı sıktı :) Şimdi M beden ile değiştirsem acaba M de büyükmü gelir diye düşünüyorum.Bu kasklardan kullnan varmı,bu konuda fikir verirseniz sevinirim.

kardeş karamsar konuşmayayım ama hijyenik ürün olduğu için değiştirmeyebilirler

Sanal gençlik işte :p Gidip mağazadan seçip kafana takıp alsana kardeşim :mrgreen: Hem zevkli de oluyor :)

bence dogru kafana takıpda almalıydın,olsun sen geri gönder, onlar sana göndersin kafana uyana kadar devam nede olsa 140 km var istanbula gelip gitmen zor,
hayırlı olsun kaskın takımı tamamlamaya devam .

S bedenden sonraki beden M değilmi arada başka boyu var mı ki .Mecburen M boyutunda kini deniceksin onu isticeksin .M kafana tam gelir herhalde

Bir mezura yardımı ile kafanın en geniş çevresini ölç.
58-59-60 cm. ise Large beden,
56-57-58 ise Medium,
54-55-56 ise de Small kask bedenindir.

bu lazer in hangi modeli :) Merak ettim :)

LZ6 QUASAR mışş ; Ben de Lazer LZ6 KaTaNa KaSK alcam :cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar