okaysen' Alıntı:banada sağ taraftaki ii göründü ama kaza anında açılır olanların çene tarafları kırılıyomuş bu konuylada ilgili arkadaşlar biraz yardımcı olurlarsa sevinirim:cherry:
tekrar yorum yaptığın için teşekkürler:rendeer:
kaskı çok sevdim çok güzelraven' Alıntı:3. bir alternatife ne dersin? Airoh sv55. avatarımdaki kask.
fuarda yıldız ticaretten alıştım. ancak satan başka yerlerde var. ben 220 ytl ye aldım. normalde sorduğumda 305 ytl denmişti. sirkecide yerleri var. sirkecide bu kaskı satan iki yer daha var. birde altunizadede seyhan motor var. ama mutlaka pazarlık yapmalısınız kask alırken çünkü nakit olursa fuar sonrası olmasına rağmen gene dediğim fiyata ya da yakın br fiyata alabilirsiniz.godfather' Alıntı:kaskı çok sevdim çok güzelkarizmatik duruyo acaba nerden ve ne kadara aldınız?
okaysen' Alıntı:ben mat siyah ve renkli cam olması taraftarıyım çene açılır istiyodum ama kırılıyo dediler bu yüzden biraz:silent: aklım karıştı siz hangi kaskları kullanıyosunuz bide onları yazarsanız sevinirim::sos::
Ewet çok güzelve kullanışlı bir kask.3. bir alternatife ne dersin? Airoh sv55. avatarımdaki kask.
fiyatını bulamadım kaç para civarındadır ki benim en fazla 200 ytl ye kadar albilirim
yusuf3461' Alıntı:sm bende kask var satıyorum 15milyona beyenirsen adresim kirazlıtepe sondurak parkın karşısı türkmen bisiklet