Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

Denizli İl Temsilcisi
fiyatını bulamadım kaç para civarındadır ki benim en fazla 200 ytl ye kadar albilirim:salut:

Hiç düşünmeden sağ taraftakini almanı söylerim baksana şık vede karizma duruyor:)
Tabi karizma önemli değil hayatını koruması ama,,, görünüş itibari ile alıcaksan bence sağ taraftaki çok hoş:)

Denizli İl Temsilcisi
banada sağ taraftaki ii göründü ama kaza anında açılır olanların çene tarafları kırılıyomuş bu konuylada ilgili arkadaşlar biraz yardımcı olurlarsa sevinirim:cherry:
tekrar yorum yaptığın için teşekkürler:rendeer:

okaysen' Alıntı:
banada sağ taraftaki ii göründü ama kaza anında açılır olanların çene tarafları kırılıyomuş bu konuylada ilgili arkadaşlar biraz yardımcı olurlarsa sevinirim:cherry:
tekrar yorum yaptığın için teşekkürler:rendeer:

lafımı yuttum boşver karizmayı ,bende duymuştum kapanıp açılanalrın çene kısmının kırıldığını salla hayatın önemli altındaki motorla karizma yaparsın :queen:

çenesi açılan modeller koruma açısından daha zayıf... ama yinede sağdaki çok hoş duruyo bence onu almalısın:cat:

bende sol taraftaki nolandan var arkadaşım fiyatı 110 euro olması lazm birde nolanın o modelinin bir sürü çeşiti var havalandırması oldukca iyi diyebilirm ama sağdaki airoh galiba cok yakışıklıymış:)

Denizli İl Temsilcisi
ben mat siyah ve renkli cam olması taraftarıyım çene açılır istiyodum ama kırılıyo dediler bu yüzden biraz:silent: aklım karıştı siz hangi kaskları kullanıyosunuz bide onları yazarsanız sevinirim::sos::

Denizli İl Temsilcisi
o raven abinin kaskı bende billmiyorum benim sağdaki kask nasıl

sm bende kask var satıyorum 15milyona beyenirsen adresim kirazlıtepe sondurak parkın karşısı türkmen bisiklet

godfather' Alıntı:
kaskı çok sevdim çok güzel :) karizmatik duruyo acaba nerden ve ne kadara aldınız?
fuarda yıldız ticaretten alıştım. ancak satan başka yerlerde var. ben 220 ytl ye aldım. normalde sorduğumda 305 ytl denmişti. sirkecide yerleri var. sirkecide bu kaskı satan iki yer daha var. birde altunizadede seyhan motor var. ama mutlaka pazarlık yapmalısınız kask alırken çünkü nakit olursa fuar sonrası olmasına rağmen gene dediğim fiyata ya da yakın br fiyata alabilirsiniz.

okaysen' Alıntı:
ben mat siyah ve renkli cam olması taraftarıyım çene açılır istiyodum ama kırılıyo dediler bu yüzden biraz:silent: aklım karıştı siz hangi kaskları kullanıyosunuz bide onları yazarsanız sevinirim::sos::

Hocam bende cesıtlı nedenlerle kask sayısı 3 oldu bırını satıcam . Ilk motoruma artcı kaskı olarak aldıgım Shark marka beyaz kask var. cenesız kasklardan .. henuz hıc kullanılmadı ıkı uc kere dısında. dusunursen sıfırı kac lıraysa % 20 altına sana verırım. sıfır fıyatını sen bul ben sana ıtımat ederım. nıyetın varsa kaskın resmını cekıp koyayım..

Denizli İl Temsilcisi
noalan ise alırım ama başka bi markaysa bilmem ben siyah mat renklerinde düşünüyorum varsa uygun fiyata satan arkadşımız ondan alalım çene açılır öenmli deil olan varsa msn mi eklesin:rendeer:

Shoe i XR-1000 (315 eur ) + renkli vizör Hediyesiyle , Yurt dışından getirtmiştim arkadaşa hepsi toplam 270 Euro ya aldım kampanyada....

Gerçekten çok hoşuma gidiyor. kask mavi - gri - beyaz desenli , motor da mavi olunca süper oluyor.....:queen:

yusuf3461' Alıntı:
sm bende kask var satıyorum 15milyona beyenirsen adresim kirazlıtepe sondurak parkın karşısı türkmen bisiklet

Kaskın benim için ve sanırım çoğumuz için de önemi hafife alınabilecek ya da sadece polis savmak için kullanılacak bir aksesuar olmadığını düşünüyorum.

Bu arada sağdaki kask güzelmiş gerçekten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar