Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

arkadaslar hediye bu değil mi?
player77 dostumuz kullanamayacagı icin baskasına vermek istiyor. Yuzu tamamen kaplayan kasklar tabiki ilk tercihimiz olmalıdır ama burada yuklenmeniz gerek (ki buna da hic gerek yok) kisi kaskı isteyenler olmalı kaskı hediye vermek isteyen kisi degil.

richy' Alıntı:
arkadaslar hediye bu değil mi?
player77 dostumuz kullanamayacagı icin baskasına vermek istiyor. Yuzu tamamen kaplayan kasklar tabiki ilk tercihimiz olmalıdır ama burada yuklenmeniz gerek (ki buna da hic gerek yok) kisi kaskı isteyenler olmalı kaskı hediye vermek isteyen kisi degil.
zaten baştan beri player77 arkadaşıma yönelik bir yazı yazmadım ben.yazdıklarımı tekrar okuyunca fark edeceksiniz. benimkisi sadece yeri gelmişken, bahsi açılmışken korumanın önemine dikkat çekmekti. yanlış anlayarak rahatsız olan arkadaşım player77 den özür diliyorum.

tebrikler...

player77 gerçekten ülkede insanların her şeyi para üzerine kurduğu bir ortamda materyal eleştirilsede yaptığın harika bir jest. Ben talip değilim ama talipli arkadaş yaşadı. En azından insanlar kaska tepki gösterse de, bir motor malzemecisine peşinat olarak verip tam koruma bir kask alabilir. Neden buradaki insanlar olaylara iyi tarafından bakmıyor

Player77 tekrarr tekrar tebrik ederim. Tam toplumumuz için gerekli insanlardansın. Laf üretmek yerine insanlara yardım ediyorsun...Senin gibi bir insanla buralarda yazışmaktan onur duyuyorum...::biggrinn ::haapppy: ::sefereee ::thanks: ::coool:: :cat:

Airoh kask nerede satılıyor ??

Arkadaşlar pazar günkü MotoGP gidebilmem için yeni kask almam lazım.Modeli seçtim Airoh SV55 fakat bu kaskı nerede bulcam onu bilmiyorum.Cumartesi günü almam lazım.Az zamanım var araştıramadım.Avrupa yakasında bu kaskı satan yeri bilenler yazarsa çok sevinirim :rendeer:

evet bbr nin de dediği gibi aydın motorda var fiyatı da 230 ytl. bazı yerler 300 ytl fiyat çekiyorlar aldanma. bende bu kaskı kullanıyorum fuardan almıştım. eğer aydın motorda bulamazsan altunizade seyhan motora bak ama pazarlık yapmayı unutma sakın...

raven' Alıntı:
evet bbr nin de dediği gibi aydın motorda var fiyatı da 230 ytl. bazı yerler 300 ytl fiyat çekiyorlar aldanma. bende bu kaskı kullanıyorum fuardan almıştım. eğer aydın motorda bulamazsan altunizade seyhan motora bak ama pazarlık yapmayı unutma sakın...

Sağolasın.Bende 300 die biliyorum.Adam 300 diyince direk vericektim parasını :queen: 230 -ytl demen çok iyi oldu.teşekkür ederim :rendeer:

üüfff aydınmotor da kalmamış kask 2 haftadan önce gelmezdio adamlar.Bide yıldızticareti ariyim bari :pale:

yıldız ticarette de yok mayıs 15 te gelcek diolar italyaden yola çıkmış kasklar.:pr: :pr:

Arkadaşlar bayi nin elinde sadece Airoh AR300 model kask varmış.İyimirdir bu kask alınırmı ? yoksa 1 ay bekleyip SV55 i mi alsam.Ne tavsiye ederisniz ??

Son düzenleme:
arc marka kask nasıl?

arkadaşlar hepınıze merhaba bugun arc marka kask aldım 100ytl ye.
genelde nolan shark gıbı markalar konusuluyo burda arc nasıl bı markadır
guvenılırmıdır yanı benı acıl bı bılgılendırırmısınız...

kazasız belasız sürüşler....:rendeer:

kardeş kask hakkında bi bilgim yok ama hayırlı olsun bide motorunu alabilseydin tam olucaktı :)

kucukprens' Alıntı:
siyah ybr almis ya:)
kardeş flood edip milleti rahatsız etmiyeyim diye buraya aldım alıntını ybr aldığını biliyorum ancak teslim alamamıştı heralde

hangi kask markası

ya arkadaşlar henüz türkiyeye getirilmemiş kask ve motn markası kaldımı bilen var mıdır?

kask boyama hakkında bılgısı olanlar

arkadaslar kaska boyama veya kaplama yapan etrafınızda tanıdıklarınız varmı
veya bu ısı duzgun yapabılecek bırılerını tavsıye edebılırmısınız

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BBRR barış arkadaşımız kasklara aır brush yapıyor işinin de ehli kaskını kargo ile yolluyosun istediğin şekli şemallendirip kaskına yapıveriyo benden sölemesi

fıyat nedır ve nekadar zamanda olur bana ıletısım bılgısı verebılırmısın arkadasım

Denizli İl Temsilcisi
Kask almak isityorum yardımcı olurmusunuz?

iki kasktan hangisini tavsiye edersiniz aklım biraz karıştıda:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar