Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
7-) Ucuza aldığınız için düşüp işe yaramaz kask yüzünden kafayı patlattığınızda, cenaze masrafları için daha fazla paranız olur.

demekki bende bu maddelerinn hepsinden yararlanıyom :) her neyse ii kask modellerinin bulunduğu siteler warmı.. satın alabileceğim..

4 tane kask aldım üç ü safebet lerden üçüdü motordan düştü ön vizör kırıldı şuan yazlık kullanıyorum birde Grex var o ayrı onda air brush var o gezinti için uzun yolda kullanıyorum:queen:

aslında kask alıcaksanız sağlam bi kask alın kimisi parasına kıyamaz uyduruktan bi kask alırlar arkadaşlar sonuçta hayatınız söz konusu tutupta paranızı mezaramı götürüceksiniz mezara götürüceğinize iyi bi sağlam bi kask alın hayatınızdan olmayın

Nolan N61 Kask?

arkadaşlar bir tane nolan kask almayı düşünüyorum...
ama vereceğim adresteki nolan kaskların fiyat farkının neden olduğunu anlayamadım...bi yardım ederseniz çok memnun olacağım...

http://www.mototal.com.tr/n61.asp

anladığım kadarıyla bu adresteki bütün kasklar n61 modeli ama fiyat farkı var benim öğrenmek istediğim husus şu:

desenler yüzünden mi bu fiyat farkı?
koruma olarak farkı var mı? 160euroyada var 110 euroyada var ikiside aynı derecede mi korur?

yok mu yaw bilen kimse..

Son düzenleme:
var.. N61 üzerindeki deseni boya olanlar 160 Euro, sticker olanlar 110 Euro, tek fark bu. nerden biliyorum bende var ordan biliyorum..

Motosikleti
Su Motoru
Bende var geçen sene 150 Euro ya aldım ...

ben bugün aldım 160 euro ya
110 euro olanların içi çıkmıyomuş dolayısıyla temizliği zor. desen ne kadar etkiliyo bilmiyorum.
dikkat et alırken. ben biraz küçük mü aldım ne , şakaklarda hafif ağrı yapıyo.
inşallah alışırım veya o bana alışır

ne 110 euro'luğun ne de 160 euro'luğun içi çıkıyor.. alırken öyle diyolar ama ikisi de aynı ikisinin de içi çıkmıyor.. iksinin de modeli N61..

abi o zaman koruma olarak fark yoksa ayrıca hiçbirinin içi çıkmıyorsa farketmez değil mi hangisini alırsam..

işte sen bilirsin.. 160 Euro'lukların görünüşü bence çok daha güzel.. ama 50 Euro da çok para.. karar senin..

abi motor dylan,mat siyah 160euroluk motora yakışan bişe olsa alacamda yok ki:)

ya bunu alacağım

ya da bunu...

bence ikisi de çok güzel.. bende grafic no:55 var.. grafic modelini de alıp sticker'larını çıkartabilirsin o zmana sim siyah olur.. gerçi bu üsttekiler de sticker sanırım.. ama emin değilim.

walla abi eğer bunlarda ki stickersa birsüre böyle binerim daha sonra sıkılırsam sökerim değişiklik olur:)
ama 2sinden birini mutlaka alacağım tabii sele altına sığarsa...
n61 bir arkadaşımda vardı burda bunlarının hepsinin büyüklükleri aynıdır herhalde onu bir deneyelim bakalım...

bu arada bu 2 modelde 130euro..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar