Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

bende kullanıyorum mat siyah eşiminki hala matlığını aynen koruyor fazla kullanmadığından tabiki benimki ise çiziklerle dolu ama yinede güzel kaskımı seviyorummmm başta biraz garipsedim ama alıştım

boy

@ledo

Bir arkadaşımda Nolan N100E var, şimdiye kadar olumsuz birşey söylemedi. Ancak flip-up kasklar hakkında full-face kasklar kadar bilgim yok.

N100E_start.jpg

belkı bıraz konu dısıan acıkacak ama neden flıp up kask dusunuyorsunuz
Eger yanlıs ogrenmedıysem en guvenlı olanın fullface olanları oldugunu ogrendım ve acıkcası bu dusunce de oldukca mantıklı geldı
(tabı sıcak havalarda bıraz sorun olacaktır)

Arkadaşlar scorpion kaskları tanıtımlarını okumuştum birkaç yerde ve gayet iyi diyorlardı , shoei ve arai kalitesinde olduğunu iddia ettikleri kasklar 400 dolar falan daha ucuz shoei ve arai'ye kıyasla.Bi bakın derim.http://www.scorpionusa.com/ Adamlar iddialı bayaa ,

-600 dolarlık kasklarla scorpion arasındaki fark nedir ?

-400 dolar :p

Tabii Türkiye'de var mı bilmiyorum...

wind' Alıntı:
belkı bıraz konu dısıan acıkacak ama neden flıp up kask dusunuyorsunuz
Eger yanlıs ogrenmedıysem en guvenlı olanın fullface olanları oldugunu ogrendım ve acıkcası bu dusunce de oldukca mantıklı geldı
(tabı sıcak havalarda bıraz sorun olacaktır)

Tabii herkes aynı şeyi söylüyor, ancak kişiler de kendi kullanımlarına göre bu tür güvenlik malzemelerinde seçim yapıyor.

Ben zaten şu anda 3/4 kullanıyorum. Çıktığım en yüksek hızlar 120 - 130 oluyor. Ortalama gidişim ise 70-90 km/h. Uzun ve daha süratli kullandığım zamanlar için flip up alacağım. 3/4 ten iyidir.

Onu da bulabilirsem zaten, çünkü kafa bedenim 63-64. :cherry:

flip up ların gürültü sorunu olduğunu söylüyolar ben denemedim fakat mukavemet açısından full face kadar sağlam olmayacağı kesin yalnız fonsiyonel tercih senin

Motoru alınca iki kask almayı planlıyorum, biri full-face bir de flip-up. Full face olanı kışın, diğerini yazın daha çok kullanırım, diğerini artçım olursa ona veririm diye düşünüyorum. 100 euro civarına düzgün bir flip-up kask bulabilir miyim? Yakın fiyatta Nolan mı tavsiye edersiniz yoksa başka marka mı bakmalıyım?

Not: Kasklar hakkında genel bilgi veren bir konu varsa linkini vermeniz daha makbule geçer. Aradım mamafih bulamadım.

Kütük kardeş, 100 € ya Airoh var. Hem flip up hem de çenesi tamamen çıkıp yarım oluyor.

Prometheus, Schuberth kafama göre yok. :)

CLMAXBLACK.JPG

160$ a helmetshop da satılıyor bu kask, hem de XXXL a kadar bedeni var....

Bu da benim kask, 300$ a almıştım geçen sene, bir de mavi renkli ultraviyole vizörü var parlak bi şey mükemmel oluyor takınca...

Motor rengine uysun diye böyle bi şey almıştım, o zamanlar fazla bi tercih yoktu bu renklerde...

tzreratxtc2_lg.jpg

nurkan' Alıntı:
Baya da uzun yazdım umarım C-2 düşünen arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir

Sağol nurkan, ne uzun yazması ? hemen bitiverdi. :cherry: Biraz daha anlatsaydın keşke...

Ben de alacağım bir tane flip-up. Zaten birçoğu olmuyo kafama.

Yarı fiyatından az paraya, bir tane buldum. KFC miydi bişey. HArley kaskları yapıyomuş. Bayağıda güzel ama, Prometheus'un diline düşmemek için Schuberth bakıyorum. :cherry:

Bu kadar para vereceğim (tabi kafama olanı bulursam), bir kaç övgü duymak istiyodum. İyi oldu senin yazın :cherry:

xxxxx' Alıntı:
650 ytl çok para yawwww:cherry:

Hiç sorma, ben de gidicem haftasonu. Kafama olmasın diye dua ediyorum :cherry:

Gittim ! C2 olmadı. Oooh dedim ki, "Concept" modeli de varmış, şimdi onu bekliycez :)

Chopper/Cruiser modelleri için kask model ve fiyatları önerebilirseniz memnun olurum....

selam arkadaslar bende max full face var allaha sukur hıc kaskla kazaa yapmadıgım ıcın kendım deneyım edemedım kaskın saglamlıgını :) sızce nasıl bır kask ve kaskların yanında yazan E6 yada E9 YAZILARI NEYI ANLATMAYA CALISIYOR ?

E6 E9 yazan şeyler bildiğim kadarıyla avrupa standardında güvenlik seviyeleri max. e13 oluo arai shoei fln bunlarda hep 10 un üstünde

hepinize tek tek çok teşekkür ederim. içimi rahatlattınız :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
top gibi zıplamasına güldüm:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar