Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

Evet evet bu raf omru meselesi onemli :p

Neyse bariscim ya, hem model eskidir, hem de fuar indirimi yapmislardir, gule gule giy kaskini sen.

kucukprens' Alıntı:
vay baris, fuara geliyon da bizi bulmuyosun askolsun:)

sen kimdin?hatırlayamadım valla..Yahu ben kask almadım var benim kaskım sordum sadece bi tane artçı kaskı alacam çok dandik olmayan çokta pahalı olmayan onu sorayım dedim

Süper Moderatör (BBRR)
Airoh hem fiyat olarak hemde kalite olarak iyi bir kasktır... artçı için ideal

2006 fuardan airoh sv 55 sport çene kısmı açılabilir kask aldım . s beden ölçüsü 55-56 ydı. benim kafa ölçüm 56 ama kask kafamı çok rahatsız ediyor
. kaskı takıp bir süre sonra çıkardıktan sonra alnım, kafamın yanları kıpkırmızı oluyor. şakakların biraz üst taraflarına doğru da baskı var. acaba bu kaskı 56-57 ölçülü m kaskla değiştirsem nasıl olur. kask tecrübelerinizle bana yardım edin lütfen.

Kask Mi Küçük, Benim Kafam Mi Büyük? Acil Yardim

2006 fuardan airoh sv 55 sport çene kısmı açılabilir kask aldım . s beden ölçüsü 55-56 ydı. benim kafa ölçüm 56 ama kask kafamı çok rahatsız ediyor
. kaskı takıp bir süre sonra çıkardıktan sonra alnım, kafamın yanları kıpkırmızı oluyor. şakakların biraz üst taraflarına doğru da baskı var. acaba bu kaskı 56-57 ölçülü m kaskla değiştirsem nasıl olur. kask tecrübelerinizle bana yardım edin lütfen.

ismi beğendiğine sevindim. kaskla ilgili sorunum çözülürse daha da sevineceğim. ayrıca kaskın çene kısmını kapattığım zaman çenem iç kısıma değiyor. bu normal mi? çenesi açılabilen kasklarda kapalı durumda çene ile kaskın iç tarafı arasında ne kadar mesafe olmalı?

yok mu sizin oralar da şöölee kocccamannn bi motosiklet mağazası

var, zaten bu kaskı kullan çünkü kafa ölçüne göre dediler. eğer rahatsız ediyorsa değiştiririz dediler. ben de değiştirsem mi diye soruyorum. tabi değiştirdiğimde boya ve model farklılığından 75 ytl de ödemem gerek çünkü aynı model aynı rengin m si yok.

yahu pes yani. bi' yardım istedim ama oralı olan yok. kimse kask kullanmıyor mu bu sitede? bir allahın kulu da bir fikir versin (cevap yazanları ayrı tutuyorum).

dediklerine göre kask kafana küçük arkadaşım. git bi iki numara büyüünü al. sonuçta kask kafada çok sıkıda durmicak çok gevşekte. hafif sıklıkta olucak. motosiklet in ilk leri konularında yazılan yazıları okursan çoğu şeyi bulabilrsin...

Değiştir hocam o kaskı.Olurda bir gün uzun yola çıkarsın aniden;
Ayağımıza giydiğimiz bot kadar zor çıkan kasklar rahatsız eder...

Kan dolaşımını olumsuz etkileyen kasklar.Beyne giden kan basıncını düşürür kaza yaparsın.

değiştir üstad..
ayakkabı gibi ''zamanla ayağına alışır...'' muhabbeti kask için geçerli değil..
benim başımdan da geçti..

Değiştir değiştir....

Bir büyük numarasını kafana taktıktan sonra kafanı sertçe bir sağa bir sola salla... Kask kafanla beraber dönüyorsa (Kafan içinde oynamıyorsa) büyük değildir kullanabilirsin... Kask küçük kafan büyükse neyse de... Kafan küçük kask büyükse işte büyük problem orada...:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar