Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

Motosikleti
Su Motoru
Nolan N61 Kask Problemi

Arkadaşlar biliyorsunuz ki epeyce sert bir kışı atlattık. Eee tabii kaskımızda kirlendi, benim size sormak istediğim soru Nolan N61 model kaskın iç aksamı tamamen çıkıyor mu? Çıkıyorsa bunu nasıl yapacağım? Kaskın iç aksamını tamamen yıkamam gerekiyor. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence içini çıkarmak yerine , kosla oxi varsa onunla temizleyip sonra ıslak kuru süperge ile çekip kurutabilirsin hem böylece aynı günkü gibi olur , çıkartırken yanlışlıkla içini kopartabilirsin

N61'in içi çıkmıyor. Spreyler satılıyormuş temizlemek için onlara başvur. Aslında en temizi balaklava ile kullanmaktı.

derin' Alıntı:
Ben "safebet" kullanıyorum, kullan at, kirlendi derdi yok. :queen:

:queen: :queen: süper fikir gerçekten :p

nolana gelince yukarıda yazdığı gibi kosla gibi temizleyicilerle temizlemek en iyisi. kir yüzey kısmına çıkıyor.

nolanın içini çıkartmayı denemedim ancak çene kısmına gelen süngerleri biraz çekerseniz ele gelir, sanıyorum ki cırt cırt tarzı bir yöntemle tutturulmuş çünkü....

Motosikleti
Su Motoru
Çene kısmı çıkıyor arkadaşlar fakat, diğer kısımları çıkmıyor şu Kosla veya Pro nun dediği spreyi kullanabilirim. Saolun cevaplar için ...

AXO Kasklar

Merhaba arkadaşlar,
Bugün Motosiklet 2006 fuarını gezerken aksesuarları da inceleme fırsatım oldu.

AXO kasklar hakkındaki fikirleriniz nedir?

Fuarda bana RR5 modellerini gösterdiler ama AXO'nun resmi sitesinde bu kaska rastlamadım. RR9-RR8-RR7-vs. var. Bu nedendir?

İnşallah Motoshow'da giyim kuşamı tamamlayacağım ama inanın çok kararsızım.

Gönül ister ki, en kalitelilerini alalım ama ince hesaplar yapmak lazım. :)

Teşekkürler.

Nitro 317v Kask

Herkese iyi günler.
Scooter tipi motorsikletimi alalı 3 hafta oldu ama hala kask bulamadım :(
XS kask bulmak çok zormuş, bugün fuarda Nitro marka 317v açılır kapanır bir kask buldum. İngiliz malı, %50 indirimle 160 YTL ye satılıyordu. Forumda yaptığım incelemelerde hiç adını duymamıştım, o yüzden almadım, öncelikle tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim.
www.nitro-helmets.com adresinden baktım, £79.99 fiyatı var.
Nitro kasklar hakkında bilgisi olan varmı?
Ya da 150 YTL civarında açılır kapanır kask olarak tavsiye edebileceğiniz bir kask markası var mı?
Dünya ticaret merkezindeki fuarda kask olayını kesin halletmeyi düşünüyorum.
Her türlü bilgi ve yardımınız için şimdiden teşekkürler.

0 fiyata bir 2o milyon daha eklersen airoh sv 55 çenesi açılabilir kask alabilirsin. üstelik çok şık bir de güneş vizörü var. robocop gibi oluyorsun takınca. ben fuardan aldım yoldan geçerken 2 kişi durdurup sordu. ben fuardan çok hesaplı aldım. eğer istanbuldaysan ve özelden mesajlaşırsak sanırım aynı makul fiyata sana da alabiliriz. ben referans olurum. tabi eğer istersen.

Aydın moto'da satılan AIROH marka kask

arkadaşlar geçen sene 120 tl ye aldığım airoh marka kask bu fuarda baktımki 75 tl ye satılıyor acaba nedendir bilen varmı yada,o fiyatlara önerebileceğiniz bir kask varmı...

top one,bilmem işte eskimişmi bende onu soruyorum airoh fena marka değildir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar