hayırlı olsun iyi günlerde kullan ınsallah yusuf
LS2 Cartoon Kask aldım gerçekten güzll.
kuulandığım kask - caberg rhyno
http://www.nosolomoto.es/components.../product/d6339c1395d3bb36b2530e204a3469ce.jpg
260ytl civarında olmalı
güzel ve konforlu bir kask, buna benzer cox markasınında kaskları varmış ama bilgim dahilinde değil.
90da ses sorunu yok bundan emin olabilirsin ama genel kanı çene açılır tüm kasklar yüksek süratte ses yapıyor oldugundan zaten çene açılır bir kask istedigin için bu ses olayını düşünmemelisin ve dediğin süratte sorun olmayacağına eminim. Yanlız bu kask default unda buğu vizörü olmadan geliyor satın alırken bu opsiyonu özellikle istemeni tavsiye ederim. yazın buğu sorunu olmaz ancak kışın önünü göremeyecek hale gelirsin. özellikle dediğin gibi şehir içi kullanımda buğu olması kaçınılmaz olabiliyor. ben çok memnunum ve bundan edinmeni tavsiye ederim. güneş vizörü ve kaskın duruşu oldukça güzel, dediğim gibi Buğu vizörlü alırsan tatmin edecek bir kask.
motoru daha çok yazın havalar ısındıktan sonra kullanıyorum, o nedenle buğu olayının çok fazla sorun olacağını sanmam,bilgilendirme için teşekkürler, bu model aklımda 1 numarada şimdilik, fakat tek sorun fiyatı,çünkü 300-320ytl den ucuza bulamadım şimdilik. 250ye veren bir yer bulsam hemen alıcam
Kaliteli bir kask istiyorsan eğer, biraz daha parayı gözden çıkarıp iyi markalara göz at bence. Orta halli olsun dersen, GDR, COX, Lazer gibi markalardan başka seçeneğin yok maalesef. Ama bunlar da tatmin edecek mi seni, rüzgar gürültüsü vs.. motorunla ne gibi süratlere çıkıyorsun?