valla ben harbıturkun kaskını alıorum:wiinkk:
saol kardesım ama ne yapalım ogrencı adamız bız
evet,gayet mantıklı,açıkçası bunu düşünmemiştim,o yüzden en iyisi güneş vizörlü kasklara bakmak.Bu konuda önerileri olan(Tüm önerileri dikkate alıyorum,ince eleyip sık dokumak istiyorum o yüzden ne kadar çok öneri olursa o kadar iyi olur)

ya aslında aradığım kaskı buldum,kesinlikle NOLAN N103.Fakat ona da para yetmiyor.n103 ü gördükten sonra açıkçası diğer kaskları kafamam takmam istemem,çünkü son derece rahatsız ve güvensiz geliyorlar.n102 nin içerisinde güneş vizörü olsa,yurtdışında bikaç tane ucuza buldum,hemen alıcam,ama onda da o seçenek yok.
Sanırım n103 lerin fiyatı düşene kadar,ucuza bi n100 alıp,onunla idare edeceğim,umarım kısa zamanda uygun fiyata düşerler
Arkadaşlar fuarda bir ara gözüme takılan fakat fuarın heyecanı ile hangi firmanın sattığını unuttuğum ( nexx ) marka kaskların hangi firma tarafından satıldığını bir türlü bulamıyorum bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum şimdiden saolun.
not : Birde bu kaskı artçım için arıyorum, bu kaskları kullanmış olan veya bilen varsa yorumlarını bekliyorum :bounce:
aradığım model : http://www.nexx-helmets.com/produto...utos&f=produtos&lang=&familia=4&subfamilia=25