Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

valla ben harbıturkun kaskını alıorum:wiinkk:

iyi o zaman hayırlı olsun,farkında olmadan bi ticarete aracı oldum galiba :)

Kaska gelince,açıkçası fuarda birçok modeli takma şansım oldu,ama gerçekten ne bir caberg,ne de başka bir marka NOLAN ların verdiği rahatlık ve sağlamlık hissi kadar olmadı.Nolan n102 nin içten güneş vizörü olsa,hemen yarın alacağım ama,ne yazık ki yok,n103 se çok pahalı şimdilik,almaya gücüm yetmiyor.

yok,ben kendime göre bişey bulamadım buralarda,artık tek umudum yurtdışından ucuza bişeyler bulabilmek

evet,gayet mantıklı,açıkçası bunu düşünmemiştim,o yüzden en iyisi güneş vizörlü kasklara bakmak.Bu konuda önerileri olan :) (Tüm önerileri dikkate alıyorum,ince eleyip sık dokumak istiyorum o yüzden ne kadar çok öneri olursa o kadar iyi olur)

senin dediğin tipte cox un vizörlü kaskı olması lazım hatta eminim war bende 6 ay evvel kask alma faslında bir motorcu göstermişti hatta kendide kullanıyodu çeneyi aşıp içerde bi yeri çekiyosun yukardan sırf gözünün önüne cam iniyordu eminim böle bişey olduğuna bi kaç motorcuyu gez böle bir ürün olması lazım hatta çenek açıkken kullandığın cam bu aralar rayban gözlüklerin camı şeklinde

ya aslında aradığım kaskı buldum,kesinlikle NOLAN N103.Fakat ona da para yetmiyor.n103 ü gördükten sonra açıkçası diğer kaskları kafamam takmam istemem,çünkü son derece rahatsız ve güvensiz geliyorlar.n102 nin içerisinde güneş vizörü olsa,yurtdışında bikaç tane ucuza buldum,hemen alıcam,ama onda da o seçenek yok.

Sanırım n103 lerin fiyatı düşene kadar,ucuza bi n100 alıp,onunla idare edeceğim,umarım kısa zamanda uygun fiyata düşerler

feyizoğlu sitesine bakarsan ucuz kasklar mevcut..özellik olarak ta cok kotu gıbı gorunmuyorlar..bır bakın ıstersenız..

arkadaslar birde bir sıkıntım var..benım su an kullanmıs oldugum kask SOUMY Booster dark metal..fakat kulakcıklarından bırı otobanda fırladı gıttı..ya cok gevsek yada ruzgar dırencınden yerınden cıktı anlamıs degılım ama sonucta bırı yok..Ankara da temın edemıyorum.kıme gıttıysem getırtırız dıyor fakat sonuc yok.istanbul dan bana bunu temın edebılecek arkadaslarım olursa ozelden msj atmalarını rıca edıcem aynı gun ucretını hesabına yatıracagım..bana kargo ıle karsı odemelı gonderebılırlerse cok sevınırım..

Son düzenleme:
ya aslında aradığım kaskı buldum,kesinlikle NOLAN N103.Fakat ona da para yetmiyor.n103 ü gördükten sonra açıkçası diğer kaskları kafamam takmam istemem,çünkü son derece rahatsız ve güvensiz geliyorlar.n102 nin içerisinde güneş vizörü olsa,yurtdışında bikaç tane ucuza buldum,hemen alıcam,ama onda da o seçenek yok.

Sanırım n103 lerin fiyatı düşene kadar,ucuza bi n100 alıp,onunla idare edeceğim,umarım kısa zamanda uygun fiyata düşerler

senın ıstedıgın kask kac para acaba

piyasada 500 küsür ytl,fuarda peşin 400e veriyolardı,ama ne yazık ki henüz o kadar parayı verecek kadar zengin değilim :(

Ürün yeni çıktığından yurtdışı-yurtiçi farketmiyor heryerde çok pahalı.O yüzden şimdilik bi n100 alıp idare etmeyi düşünüyorum açıkçası,başka da seçenek gelmiyor aklıma

nexx kaskları hakkında yardım

Arkadaşlar fuarda bir ara gözüme takılan fakat fuarın heyecanı ile hangi firmanın sattığını unuttuğum ( nexx ) marka kaskların hangi firma tarafından satıldığını bir türlü bulamıyorum bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum şimdiden saolun.

not : Birde bu kaskı artçım için arıyorum, bu kaskları kullanmış olan veya bilen varsa yorumlarını bekliyorum :bounce:

aradığım model : http://www.nexx-helmets.com/produto...utos&f=produtos&lang=&familia=4&subfamilia=25

Arkadaşlar fuarda bir ara gözüme takılan fakat fuarın heyecanı ile hangi firmanın sattığını unuttuğum ( nexx ) marka kaskların hangi firma tarafından satıldığını bir türlü bulamıyorum bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum şimdiden saolun.

not : Birde bu kaskı artçım için arıyorum, bu kaskları kullanmış olan veya bilen varsa yorumlarını bekliyorum :bounce:

aradığım model : http://www.nexx-helmets.com/produto...utos&f=produtos&lang=&familia=4&subfamilia=25

http://www.motosiklet.net/forum/mot...rum-yeryuzundeki-tek-d-and-g-kaski-bende.html

bak bakalım sitemizden atillanın yaptığı kask bu,belki sanada yapabilir bir tane:cat:

bak bakalım sitemizden atillanın yaptığı kask bu,belki sanada yapabilir bir tane:cat:[/QUOTE]

Saol dostum arkadaşın yaptığı kaska bakmıştım gerçekten orjinal ve değişik bir tasarım olmuş, ama bu kaskı bulmam lazım sanırım sirkeciye gidip orada araştırma yapıcam buradan pek ses seda çıkmadı.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar;

ya ben size bişi sorcam.. fuarda yamaha standının berisinde girişe yakın yerde bi kask standı vardı ama hangi firmanındı hatırlamıyorum..

orda resimdekine benzer bayanlar için pembe bi yarım kask vardı cici bici bişeydi.. ama internette gezdim bulamadım.. hangi firmanındı neydi kaçaydı nasıl bulurum bilen göreniniz var mı arakdaşlar??

x1pHtie7xXg_8YPgnGsxuNuDwmFENcgBt0qGgxQDjHz02w6Gj4aMU3Vf07uErCMy5Qqw8n-0SeQf4X3us39gS-WQ1PyH6VuI6ILzLr5_9iKQTq83d6xXkk_yK93M6aqBr9v

GDR marka kasklar nasıldız sizce?

arkadaşlar bu kasklar nasıldır e9 ve ece2205 belgeleri var. kullananlar memnun mudur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar