kaskınızı takın lütfen

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun umarım en kötü kazan bu olur :rendeer:
verilmiş sadakan varmış

geçmiş olsun kardeşim. kasksız çıkmamayı düstur edinelim beyler ve de bayanlar :)

geçmiş olsun. viraja girerken çukura mı mıcıra mı kuma mı denk geldim? yoksa yol sulaması yapan fıskiyelere mi?

düz gidiyordum aniden parke çöktü ön lastik içine girdi bu sefer arkası kalktı ve takla attık motorumla :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:50 ----------

teşekkür ederim arkadaşlar

yok zaten pek insanın olmadığı bir yerde yaptım .. ayağa kalkıp bağırarak yardım istedim çünkü gözüm kararmaya başladı sonra şansıma birileri denk geldi ambulans cağırdılar hastaneye götürdüler saolsunlar yardım ettiler ordan geçen 3-4 kişi ... Bugün becerebilirsem motorun ve benim resmimizi koyarım ayağa kalkabilirsem

Geçmiş olsun dostum allah beterinden saklasın. Kasksız motor kullanmak ipsiz bungee jumping yapmak gibidir.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun kardeş,Allah beterinden saklasın,acil şifalar diliyorum.

c90

gaçmiş olsun
Allah saklamış
Sadece kask değil
emin olun Kask+Mont+Eldiven+en azından dizlik(pantalon olsa daha iyi)+Sağlam bir bot
motor sonraki şart
toplamda samimiyetle söylüyorum 1000Tl yi geçmez isteyene linkleri veririm
sonuçta vereceğim linkler babamın malı değil
ve kendim bunları bizzat kullanıyorum
motorun bakımını ihmal etmeyin::gazla::

Geçmiş olsun öncelikle.

kaza anında başka ne koruma vardı üzerinde, sargılıyım dediğin için merak ettim.

Birde karayollarına dava açabilirsin, olay yerini görüntüle(t)men gerekecektir tabi. ayrıcaa tutanakta tutulmalı.

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.inşallah tekrarı olmaz bu kazanın :(

Kardesim cok gecmis olsun. Eger yaptigin kaza yoldan kaynakliysa karayollarini dava edebilirsin, kayiplarini geri getirmez ama düzgün bi savunmayla en azindan motorunun zararini tanzim edebilirsin

Büyük gecmis olsun.kaskin kafanda olmasi sansli degil bilincli oldugunun göstergesi.maalesef her motosiklet kullananda bu bilinc olusmuyor ne yazikki.Allah cümlemizi kazalardan korusun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar