kaskınızı takın lütfen

Arkadaşlar merhabalar

Dün saat 4 gibi bir kaza geçirdim suan heryerim sargılı bir şekilde(bunada şükür) giriyorum foruma ...

Kazayı anlatmamama gerek yok zaten söylemek istediğim KASK sayesinde suan bu yazıyı yazabiliriyorum..

Motor pert. Kaskta zarar gördü . Lütfen kaskınıza vereceğiniz 300 lirayı fazla görmeyin ... emin olun hayatınızdan değerli değildir ...

Sağlıcakla kalın :) Tekeriniz düz bassın .

alah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.... Diyecektim tam baktım beko yaşıyo :cat: geçmiş olsun. Kaza yapıp ölmediysen bundan iyi bir tececrübe kazanmış olman lazım. Kask harıçı hangi tecrübeleri kazandın? Paylaş bakalım. Demekki motor sürerken şunu şunu yapmamam lazımmış dediğin şey oldumu? Olduysa nedir? Suçlusun veya suç kimde demiyorum. Edindiğin tecrübe?

alah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.... Diyecektim tam baktım beko yaşıyo :cat: geçmiş olsun. Kaza yapıp ölmediysen bundan iyi bir tececrübe kazanmış olman lazım. Kask harıçı hangi tecrübeleri kazandın? Paylaş bakalım. Demekki motor sürerken şunu şunu yapmamam lazımmış dediğin şey oldumu? Olduysa nedir? Suçlusun veya suç kimde demiyorum. Edindiğin tecrübe?
:) aman abi deme :D

edindiğim tecrube kesinlikle elinizin altındaki gaz koluna inanıp şeytana uymamak ve 3000 tl niz varsa en az 1500 ünü koruma ekipmanlarına vermemiz gerektiğidir :)

VE bu arada devletimizin yaptığı güzel yollardan dolayı yaptım kazamı :) Sonsuz teşekkürlerimi sunarım devletime :))

çok geçmiş olsun beko. :rendeer: her kazada bikaç tecrübe edinilirki ilerde gene motor sürerken daha temkinli olunur. Kaza riskin azalır. En çok sana, sonra motoruna üzüldüm.

Geçmiş olsun kardeşim .......yollar arazi zaten ....eğitim pisti gibi ((((

Moderatör
Geçmiş olsun. Allah daha beterlerinden korusun.

çok sağolun söylediğniz gibi önce can sonra mal .. ama insan motorunun bir anda gitmesine üzlüyor doğrusu

geçmiş olsun kardeşim. allah beterinden saklasın umarım bidaha yaşamassın en ufak bi kaza.

Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. n kötü kazan bu olsun kardeşim.

geçmiş olsun. viraja girerken çukura mı mıcıra mı kuma mı denk geldim? yoksa yol sulaması yapan fıskiyelere mi?

Geçmiş olsun :rendeer: bunla gelsin geçsin :rendeer: Allah tekrarını yaşatmasın acil şifalar versin:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar