Kaskınızı Nereye Koyuyorsunuz?

vizörü kırıksa yenisi ile değiştirmen gerek dostum ama başka şekilde zarar gördü ise kaskı aldığın yere git onlara danış elbet uygun yollu bir çözüm bulunacaktır.

vizörü kırıksa yenisi ile değiştirmen gerek dostum ama başka şekilde zarar gördü ise kaskı aldığın yere git onlara danış elbet uygun yollu bir çözüm bulunacaktır.

Güneş vizörünün inip kalkmasını sağlayan mekanizmayı bozmuşlar. Tamir edilebilen birşeydir umarım

Okulada dersanemede Motorumla gidip geliyorum Kaskımıda arka çantama koyuyorum Kappa K35

Güneş vizörünün inip kalkmasını sağlayan mekanizmayı bozmuşlar. Tamir edilebilen birşeydir umarım

Güneş vizörü nedir ki elbette tamir edilir. Hiç olmadı mekanizma değişir. Ama hem kaskın bilindirk parçası bulunabilir bir şey olması gerekir hem de satıcının üşenmemesi gerekir. Yalnız o sistemi bozmayı becermek de yetenek ister. Bilmediğin şeyi ne kurcalıyon la dalkavuk? diyemediniz mi

Apaçiler işte bu gibi sorunlarla uğraşmamak için kask takmıyorlar sanırım :queen:

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Motosikletinizle bir mekana, okula falan gittiğinizde kaskınızı nereye koyuyorsunuz? Bugün kaskımı sınıfa koydum güneş vizörünü elleriyle asılıp mekanizmasını bozmuşlar :pr: Bidaha tövbeliyim sınıfa birşey götürmem bozulacak/kırılacak. Okuluda motosikletle gidiyorum kasksızda gidemem...

Kaskınızın markası modeli nedir ?

kardeşim geçmiş olsun üniversitedeyken asla kimseye kurcalatmazdım hatta takmak isteyenlere ver 500 lirayı istediğin kadar tak derdim isterlerse konuşmasınlar yediğimiz içtiğimizden kesip alıyorduk bir kaç kendini bilmez merakını giderecek yada hava atacak diye malından olacak değilsin ya

yakındaki bir esnafa rica et dükkanına bırak ben bazı durumlarda böyle yapıyorum

Topcase , Veya genelde her motorun koyacak yeri vardır:

Benim Fizyninki:

stkun.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar