Kaskınızı Nereye Koyuyorsunuz?

Motosikletinizle bir mekana, okula falan gittiğinizde kaskınızı nereye koyuyorsunuz? Bugün kaskımı sınıfa koydum güneş vizörünü elleriyle asılıp mekanizmasını bozmuşlar :pr: Bidaha tövbeliyim sınıfa birşey götürmem bozulacak/kırılacak. Okuluda motosikletle gidiyorum kasksızda gidemem...

Yanıma alıyorum. Lisedeysen müdürün yardımcının odasına rica edip koyabilirsin.

Ben bisiklet kilidiyle gidona bağlayıp motosikletin üzerinde bırakıyorum. Sağ aynanın üstüne yerleştiriyorum.

Çanta en mantıklısı. Motor kurcalanmayacak sakin bir yerde ise kask kilidi alıp motora da kilitleyebilirsin.

Çanta en mantıklısı. Motor kurcalanmayacak sakin bir yerde ise kask kilidi alıp motora da kilitleyebilirsin.
Şuanda çanta alacak kadar param yok hocam malesef başka çözüm lazım. Motor okulun bahçesinde duruyor kurcalanacak biyer değil birsürü motor var zaten.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
ben dersanenin otoparkına koyuyorum sisy bara bağlıyorum kaskı kimse ellemiyor

okula bu sebeplerden dolayı motorla gitmiyorum 12 saat dışarda durucak kim bilir kimler geçer üstünden düşüncesiyle :)

topcase e.bilmiyorum daha 10 gün önce aldım yaptığım doğru mu..

Kaskı kılıfıyla taşıyorum. Sınıfa gittiğim zaman da düşecek yerlere koymaktansa direk yere bırakıyorum, sıranın altına. Kılıfın üstündeki delikleri sökükleri görmelisiniz, kılıf kullanmıyor olsam kaskın yüzeyine çizik, çürük, çarık, yarık vs. olarak geri dönecekti darbeler.

kask kılıfı en mantıklısı
ama fiyatları çok uçuk ben ebaydan aldım.açık arttırmayla 9 dolara çok güzel kullanışlı evdede içinde tutuyorum.

motordan uzaklaşacaksam topcase e koyuyorum. yakınlardaysam sağ aynaya takıyorum :)

motora degilde, yanina alacagin bir canta ayarla - kaski icine koyarsin, kimse de kurcalamaz..

Kaskın kutusundan kılıfının çıkması lazım, yani en azından bir çoğunda böyle. Teşhir değil de kutusuyla aldıysanız ve satıcı tırtıklamadıysa büyük ihtimalle içinden çıkar. Kask 1 buçuk kilo bir şey sağlam olmayan yerlerde taşıyın yanınızda nolucak

ucuzundan bir topcase alırsan zaten ucuz dediklerim sana koymaz heralde 50 tl

Okulda şimdilik bende motorun arkasına takıyorum. Yerine görede yanıma alıyorum.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Cok basit kappa 35 litre eldiven dizlik disk kilidi kopuk vs motordan ayirmam hic

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar