Kaskın içindeki buğu filmini nasıl silmeliyiz?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vizörün içini mikrofiber bezle sileyim derken altı - üstü döküldü:salut:

Agv'nin ingilizce kullanım kılavuzunda klorlu su buğu filmini çıkartabilir ,sabun-su kullanın diyor. Aynen öyle yaptım biraz bastırdım ama dökülüyor:silent:

Dökülmekten kastını anlayamadım. Pinlock sistemi değil mi seninki?

İkinci bir cam var yani, değil mi?

Agv Longway, pinlock dediğin yok galiba içerden makinada basmışlar,büyüklüğü biraz daha küçük vizörden:silent: Dökülen kısmın fotoğrafını çekeyim de atayım bari.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 ----------

Vizörü söktüm,içinden aldım.

Son düzenleme:
geçmiş olsun yapacak bişey yok.fazla kurcalarsan komple kalkacak önünü bile göremezsin artık.sadece senin kaskına has bişey degil hemen hemen hepsi bir süre sonra soyuluyor.benim shark da öyle olmustu.vizörü içerden sadece suyla durulayıp mikrofiber yada gözlük mendiliyle falan silmek gerek.ve hatta vizörü çok fazla açıp kapamak bile vizörün formunu bozuyor bir süre sonra heryerden rüzgar giriyor.

agv s-4 var bendede.
bi vizörü hallettik polonyalı mendille.
suyla ıslattığım penye parçasıyla yumuşak hareketlerle silip kuruluyorum. şimdilik sıkıntı yok hiç.

geçmiş olsun yapacak bişey yok.fazla kurcalarsan komple kalkacak önünü bile göremezsin artık.sadece senin kaskına has bişey degil hemen hemen hepsi bir süre sonra soyuluyor.benim shark da öyle olmustu.vizörü içerden sadece suyla durulayıp mikrofiber yada gözlük mendiliyle falan silmek gerek.ve hatta vizörü çok fazla açıp kapamak bile vizörün formunu bozuyor bir süre sonra heryerden rüzgar giriyor.

Kullanma kılavuzunda sabun demiş ben de sıvı el sabunuyla bastırarak sildim,amaan dandik şey bunlar:mrgreen:

Sağol:cat:

bim de gözlük camı temizleyici mendil satılıyor tavsiye ederim . 20 tanesi 120 kuruş

Agv Longway, pinlock dediğin yok galiba içerden makinada basmışlar,büyüklüğü biraz daha küçük vizörden:silent: Dökülen kısmın fotoğrafını çekeyim de atayım bari.

Evet pinlock yok seninkinde. Dediğin gibi ayrı bir katman. Pinlock silikon contalı bir iç cam şeklinde oluyor.

Aslında imkanın varsa pinlock'lu granville camı al derim. Rahat edersin.

Evet pinlock yok seninkinde. Dediğin gibi ayrı bir katman. Pinlock silikon contalı bir iç cam şeklinde oluyor.

Aslında imkanın varsa pinlock'lu granville camı al derim. Rahat edersin.

Demek Granville ondan pahalı:),sağol ondan takarım:cat:

Vizör sürekli buğu yapıyor, Agv'lerin hepsi mi böyle:silent:Kaplama işlevsiz 3 günde ::evil::

Malesef çoğu markanın böyle. Schubert kaskımın bile kısa zamanda döküldü. Oxford buğu camı alıp yapıştırdım, hiçbir sorun yok artık.

Malesef çoğu markanın böyle. Schubert kaskımın bile kısa zamanda döküldü. Oxford buğu camı alıp yapıştırdım, hiçbir sorun yok artık.

Teşekkür ederim çok yardımcı oldun,oxford buğu camını duymuştum:rendeer:

X-lite ta pinlock var burundan nefes alıp verdiğin sürece sorun yok eğer ağızdan alıp verirsen durum baya kötü:cat:

şaka bi yana ama gerçekten vizördeki buğuyu nasıl önleriz türk işi bildiğiniz bişiler:D bazıları sirkeli su diyor bazıları sabunlu su?

öyle birşey olamaz:D mucize:DD öyle bir sistem olsaydı ilk önce arabalara uygulanırdı camlara

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar