Kaskımı çaldı adiler :(

arkadaşlar bugün scooterımla bankaya gittim 6 ay önce 95 euroya satın aldığım Airoh speed fire rise model kaskımı motorun dikiz aynasına asmıştım...
motoru bankanın önündeki otopark gibi cebe bıraktım içeriye girdim işim uzadı 1,5 saat sonra dışarıya bi çıktım anasını satim bizim kask uçmuş motorun üstünden, :pr:

fotoraf0016va4.jpg

Geriye kalan son hatıram bu fotoğrafım oldu bakıp bakıp hasret gideriyorum :)

Son düzenleme:
er geç görürüm birinin kafasında kaskımı o zaman ölümlerden ölüm beğensin o deyus ::angry2::

geçmiş olsun aynı sorun 2 sene önce benimde basıma gelmişti hemde bankanın önünden seninki gibi.hersey atmden para cektigim kısa süre içerisinde oldu...sener şen in yeni camide ceketini kaptırdıgındaki pozisyonda aramıstım kaskı.. gitti nolan kask... geçmiş olsun......

Son düzenleme:
geçmiş olsun kardeş 10 gün öncede işyerimin otoparkından benim eldivenleri almışlar toplasan 5 kere kullanmamıştım:pale:

motosikleti calıp kaskı da bırakabilirlerdi dua et gene de mal canın yonjasıııı

Vayy eradnan abim.. :)
Gitmiş be güzelim Airoh.. :pale:
Neyse boşver.. Yenisini alırız artık sana.. Şerefsizler ne yapacaklarsa çalıntı kaskla.. :pr:
Geçmiş olsun !!..:rendeer:

asm

Bugünde aklımdan geçen bir olaydı bu

"acaba kaskı çalınan var mı?" diye geçiriyordum içindem

geçmiş olsun,umarım bulursun(diyeceğim ama bir sürü benzeri var)

GKN

ya üstünde bırakman yanlış
ama gideceği varsa gidiyo
taksime gideriz hafta sonları
arkadaşlardan birinde nolan dierinde şark bendese senin çaldırdıın kaskın farklı bi modeli var
meydanda motorun üstünde bırakıyoruz yıllardı
henüz bişi olmadı
ama olmıcaa anlamınada gelmez..:wiinkk:

geçmiş olsun ama ben olsam kaskımı..hemde pahalı bir kaskı dışarıda savunmasız bırakmazdım

geçmiş olsun motorun gitmemeişya sen ona şükret.. birde banka önü dedin kesin camera kayıtları vardır bulursun sen o kaskıı hocam. bankanın video kayıtlarında kimin aldığı tespit edilir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun.....konuyla alakasız olacak ama sizin yine kaskınızı çalmışlar,geçen sene antepte şehrin en işlek caddesine arabayı 1 dakikalığına bırakıp bi işyerine girdik,dışarı çıktığımızda arabanın arka camı kırıktı ve arka koltukta duran laptop yerinde yoktu.çarşının ortasında oluyo bu birde ve sorduğumuz herkes biz bişe görmedik diyor:)

geçmiş olsun tekrar:rendeer:

geçmiş olsun kardeş duaet motoru götürmemişler kask alırsın bu arada motorunun bagajı yokmuydu ben hiç öyle yerlere asmam direk bagaja atarım

Moderatör (forrap)
Geçmiş olsun..
Kesinlikle motorun üzerinde bırakmam kaskımı ve bırakan arkadaşlara da almalarını söylerim..
Kask çalmak iş değil ki hırsız için,1 saniyelik bir şey.. Al ve git.
O kaskı büyük bir ihtimalle satar o hırsız,kendisinin kullanacağını sanmıyorum.30-40 ytl gibi bir fiyata verir geçer...
Senin kaskında eğer çok belirgin bir şey yoksa (alakasız bir yerde çizik,sökük,sticker vs.) yolda gördüğün aynı kasklı adamlara sarma :) Aynı modelden başkasında da olması gayet doğal..

Kasklarınızı kesinlikle yanınıza alın arkadaşlar.

geçmiş olsun motorun gitmemeişya sen ona şükret.. birde banka önü dedin kesin camera kayıtları vardır bulursun sen o kaskıı hocam. bankanın video kayıtlarında kimin aldığı tespit edilir

Batu ya katılıyorum.Banka ile görüş ve o saatler arasındaki güvenlik kayıtlarına bak.Tipini görürsen elemanın en azından yakalama ihtimalin olur,belki kendisi kullanır öyle bulursun,kayıtları mutlaka incele..

Ve son rica,aman diyim kasksız kullanma..
Kask çalındı diye haftaya alırım vs. diyip motora kasksız binme(binmeyi düşünüyorsundur diye söylemiyorum,sadece bir hatırlatma diyelim..).90 euroluk kaska üzülürken maddi manevi daha büyük kayıplar verme,dikkatli ol...

Saf mısın sen bırakılır mı motorun üstünde kask :) Safabet falan olsa neyse :)
Bu arada o fotoğrafı nasıl çektin yaw, yol ortasında duruyosun. :mrgreen:

geçmişler olsun benim eldiven kask hep elimde olur.soruyorlar bana niye elinde gezdiriyon diye.bende söylüyorum ortalık çakal kaynıyo diye yine haklı çıktım:)

geçmiş olsun buna şükür bidaha motorun üstünde bırakmassın ders oldu

Verdiğiniz bilgiler ve teselli dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...

O kaskı büyük bir ihtimalle satar o hırsız,kendisinin kullanacağını sanmıyorum.30-40 ytl gibi bir fiyata verir geçer...
Senin kaskında eğer çok belirgin bir şey yoksa (alakasız bir yerde çizik,sökük,sticker vs.) yolda gördüğün aynı kasklı adamlara sarma Aynı modelden başkasında da olması gayet doğal..

Kasklarınızı kesinlikle yanınıza alın arkadaşlar.

valla kaskımı tanırım üzerinde ufacık bi çizik oluşmuştu vizörünüde küçük yiğenim çizmişti 100 metre öteden görsem tanırım zaten antalyada çok fazla gümüş renk airoh kullanan yok kimin kafasında görürsem kafasına sıkıcam buradan duyurulur satın almaya kalkacak olursa :p

Saf mısın sen bırakılır mı motorun üstünde kask :) Safabet falan olsa neyse :)
Bu arada o fotoğrafı nasıl çektin yaw, yol ortasında duruyosun. :mrgreen:

evet safım ben öyle olmasam motorun üstüne servet koyup bankaya girmezdim sanırım bundan sonra bana uygun olanı safabet ismide güzel :p fotoğrafıda geçtim yolun ortasına koç gibi çekindim işte :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar