Yahu kaska zımpara çekiyorsunuz boyuyorsunuz falan, kaskın yapısını neden boyama ihtiyacı duyuyorsunuz? Yere çarpınca rahat kırılsın diye mi? Şekilci olacağım diye böyle saçma işler yapmayın. Kafanıza atılacak dikişler hiç şekil durmuyor söyleyim ben size.. Dehşetler içinde okudum yani şu mesajları...
Zımpara dediysek 10 numara değil.....Su zımparasıyla üzerindeki boyanın cilasını kaldıracaklar...Kaskın polyesterine dokunmayacaklar pro.....
Hemen kızma.....Zaten görmüyolar..Belki simsiyah olunca merak uyandırır farkedilirler belkim....:cat:
Yahu kaska zımpara çekiyorsunuz boyuyorsunuz falan, kaskın yapısını neden boyama ihtiyacı duyuyorsunuz? Yere çarpınca rahat kırılsın diye mi? Şekilci olacağım diye böyle saçma işler yapmayın. Kafanıza atılacak dikişler hiç şekil durmuyor söyleyim ben size.. Dehşetler içinde okudum yani şu mesajları...
Ayrıca unutmayın, trafikte görülmemekten şikayet ediyorsunuz daha sonra da kalkmış siyaha boyuyorsunuz kaskı. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusuGörülür olmak için renkli kıyafetler giyip, reflektör kullanıp diğer yandan da kaskı siyaha boyamak nasıl bir mantığın ürünüdür anlamadım.
Pro arkadasımız çok haklıııı hem görülmiyoruz bizi görün die hoplayıp zıplıyoz sonrada koyu bir renge boyuyoz kaskımızı hee illaki kaskı boyıcam diyosanız "fosforlu yeşil" (RGB formatındaki 255G) renge boyayın :queen:
Ozaman kör ninem bile görür sizi :bounce:
Ayrıca unutmayın, trafikte görülmemekten şikayet ediyorsunuz daha sonra da kalkmış siyaha boyuyorsunuz kaskı. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusuGörülür olmak için renkli kıyafetler giyip, reflektör kullanıp diğer yandan da kaskı siyaha boyamak nasıl bir mantığın ürünüdür anlamadım.
Ben yeteri kadar dikkat çekmeme rağmen adam geldi vurdu pro :queen: :queen:
Buna ne diyeceksiniz profesör bey:mrgreen: :queen: