Kaskı çalınanlar listesine benide yazın

yeni kaskın hayırlısı olsun :D

Sağolasın yaw Bi kask gitti yenisi ve daha iyisi geliyor işte...

Acele karar verdim biraz: LAZER VERTİGO LX sipariş ettim.
parlak siyah sipariş etim birde acaba mat siyahla değiştirsem mi ? ve Kask hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?

ben gelsem bana ısmarlamısın ?

karnım açda :p

Birgün buluşup her birlikte PİLAV yemeye gidelim ne dersiniz :)

Son düzenleme:
Sağolasın yaw Bi kask gitti yenisi ve daha iyisi geliyor işte...

Acele karar verdim biraz: LAZER VERTİGO LX sipariş ettim.
parlak siyah sipariş etim birde acaba mat siyahla değiştirsem mi ? ve Kask hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?

Birgün buluşup her birlikte PİLAV yemeye gidelim ne dersiniz :)

dostum hayırlı olsun biraz daha dikkat bundan sonra :p
bide lazer 2008 ler gelmiş bakamadım daha ama lz2 die lanse edilmiş.. çok değişik ve güzel die duydum

Teşekkürler.

benim Sipariş ettiğim kask bu :

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43872

Bir arkadaşla konuşuyorduk kaskım çalındı falan diye o da kredi kartını verdi al dedi bununla al hemen. Dayanamadım acil karar vererek internetten sipariş etitm az önce.
Rüzgar geçirmemesi ve ses almaması benim için çok önemli umarım bu kaskta ses geçirmez.

43872Al.jpg

Birde hiç parlak siyah kask kullandınız mı kötü duruyor mu ? Mat siyah mı tercih edilmeli ?

43872Bl.jpg

espirideyiz alınma sakın:wiinkk:
alınırsan eğer bi pilav ısmarlarım, caddebostanda:mrgreen:

Bak yaaa! Hem alinma diyor hemde "pilav ismarlarim" diyor hala! :queen:
Yok yok walla pilavci olmusuz biz burada coktandir da, haberimiz yok!! Bu arada canim şöyle bol karabiberli, tavuklu pilav + yannda buz gibi bir yayik ayrani cektiki bu saatte hic sorma dostum :cherry:

Bak yaaa! Hem alinma diyor hemde "pilav ismarlarim" diyor hala! :queen: Yok yok walla pilavci olmusuz biz burada coktanda haberimiz yok!! Bu arada canim şöyle bol karabiberli, tavuklu pilav + yannda buz gibi bir yayik ayrani cektiki bu saatte hic sorma dostum :cherry:

Alemsin dostum gece gece güldürdün :)

bu kilit işyerimde sattığım bir bisiklet kilidi sadece caydırıcılık için kullanılıyor.
Küçücük bişey ama baya zor kesiliyo (test edilmiştir).

Tavsiye ederim.

Gerçi benim motosikletimde üç kask kilitlenecek yer mevcut, arkadaşlara örnek olur sanırım.

Fiyatı 15 YTL

Bisikletcilerden bulabilirsiniz(her bisikletcide yoktur, kaliteli mağazalarda aramanızı tavsiye ederim) PRO Compact Lock.

Erdem agam yoksa senin dükkan Çankaya'da mı:silent:
Bir arkadaşla konuşuyorduk kaskım çalındı falan diye o da kredi kartını verdi al dedi bununla al hemen.
Vay be ne arkadaşlar varmış ya.Yeni kaskın hayırlı olsun bu arada güzel seçim:cat:

Son düzenleme:
geçmiş olsun arkadaşlar 1 kere benim cox kaskım çalınmıştı çok üzülmüştüm

bu arada kask çok güzelmiş

Son düzenleme:
geçmiş olsun arkadaşlar 1 kere benim cox kaskım çalınmıştı çok üzülmüştüm

bu arada kask çok güzelmiş

Teşekkürler

Yaw yokmu aranızda parlak siyah kask kullanan bi karar vermem lazım parlak siyah sipariş ettim ama pişman olup değiştirmelimiyim adamlar hızlı yarın verirler kargoya hemen bildirmem gerek

ben kullanıyorum.Mattan daha çok seviyorum ve daha güzel durduğu kanaatindeyim

Çok teşekkür ediyorum Paninfarina ve Tequ arkadaşımızın tavsiyesi üzerine siparişi mat olarak değiştirdim tekrar teşekkürler.

GKN

Bak yaaa! Hem alinma diyor hemde "pilav ismarlarim" diyor hala! :queen:
Yok yok walla pilavci olmusuz biz burada coktandir da, haberimiz yok!! Bu arada canim şöyle bol karabiberli, tavuklu pilav + yannda buz gibi bir yayik ayrani cektiki bu saatte hic sorma dostum :cherry:

bizim pilavcıda bundan var, pilav yiyene eşantiyon:cherry:

dsc00044jx0.jpg

bizim pilavcıda bundan var, pilav yiyene eşantiyon:cherry:

dsc00044jx0.jpg

bende böyle ufak bir kilit kullanıyorum.Adamlar motoru çalıyor siz kaskı nasıl çalınmayacağını garanti ediyorsunuz ve bağlamadan gitniz.Yada yanınıza alınız efenim.:cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar