Yaw yakinda adimiz "pilavci pininfarina" ya cikarsa hic sasmam bu calinan kask muhabbeti yuzunden :cherry:
espirideyiz alınma sakın:wiinkk:
alınırsan eğer bi pilav ısmarlarım, caddebostanda:mrgreen:
ben gelsem bana ısmarlamısın ?
karnım açda![]()
yeni kaskın hayırlısı olsun![]()
ben gelsem bana ısmarlamısın ?
karnım açda![]()
Sağolasın yaw Bi kask gitti yenisi ve daha iyisi geliyor işte...
Acele karar verdim biraz: LAZER VERTİGO LX sipariş ettim.
parlak siyah sipariş etim birde acaba mat siyahla değiştirsem mi ? ve Kask hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?
Birgün buluşup her birlikte PİLAV yemeye gidelim ne dersiniz![]()
espirideyiz alınma sakın:wiinkk:
alınırsan eğer bi pilav ısmarlarım, caddebostanda:mrgreen:
Bak yaaa! Hem alinma diyor hemde "pilav ismarlarim" diyor hala! :queen: Yok yok walla pilavci olmusuz biz burada coktanda haberimiz yok!! Bu arada canim şöyle bol karabiberli, tavuklu pilav + yannda buz gibi bir yayik ayrani cektiki bu saatte hic sorma dostum :cherry:
bu kilit işyerimde sattığım bir bisiklet kilidi sadece caydırıcılık için kullanılıyor.
Küçücük bişey ama baya zor kesiliyo (test edilmiştir).
Tavsiye ederim.
Gerçi benim motosikletimde üç kask kilitlenecek yer mevcut, arkadaşlara örnek olur sanırım.
Fiyatı 15 YTL
Bisikletcilerden bulabilirsiniz(her bisikletcide yoktur, kaliteli mağazalarda aramanızı tavsiye ederim) PRO Compact Lock.
Vay be ne arkadaşlar varmış ya.Yeni kaskın hayırlı olsun bu arada güzel seçim:cat:Bir arkadaşla konuşuyorduk kaskım çalındı falan diye o da kredi kartını verdi al dedi bununla al hemen.
geçmiş olsun arkadaşlar 1 kere benim cox kaskım çalınmıştı çok üzülmüştüm
bu arada kask çok güzelmiş
Bak yaaa! Hem alinma diyor hemde "pilav ismarlarim" diyor hala! :queen:
Yok yok walla pilavci olmusuz biz burada coktandir da, haberimiz yok!! Bu arada canim şöyle bol karabiberli, tavuklu pilav + yannda buz gibi bir yayik ayrani cektiki bu saatte hic sorma dostum :cherry:
Çok teşekkür ediyorum Paninfarina ve Tequ arkadaşımızın tavsiyesi üzerine siparişi mat olarak değiştirdim tekrar teşekkürler.
hocambenim tavsiyem parlak olması konusundaydı ne yaptın sen
![]()
bizim pilavcıda bundan var, pilav yiyene eşantiyon:cherry:
![]()
hocambenim tavsiyem parlak olması konusundaydı ne yaptın sen
![]()