Kask!

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
ATLANTİC bende feyizoğlU.com da bakıyordum aynı kaskları beğenmişiz :) ama bakalım sirkecide bulabilecekmiyim bu modelden zaten iki tane alıcam biri kesin bu olacak :wiinkk:

Sirkeci'de birkaç hafta önce dolanmıştım. Bu kasktan görememiştim ama özellikle aramadığım için de görememiş olabilirim. Bi bak bakalım. :wiinkk:

Bir kaskın ortalama raf ömrü 5 yıldır ve kasklar arasında en güvenilir kask biçimi fullface dediğimiz bütün yüzü kapatan dediğimiz türdür.Her kaskın üretildiği ülke Avrupa standartları gereği kodlanmıştır, mesela E6 malezya E90 çin vs. gibi o kodlar o kaskın üretildiği ülkeyi ve avrupa standartlarına uygunluğunu gösterir. Bu standartlara uygun bütün kaskların arkasındaki etiketlerinde yada içindeki etikette belirtilmektedir.Çinde üretilen kaskların bir çoğu sert mikadan yapılmakta ve sıcak yapıştırma metoduyla kaskın iki yanağı birleşmektedir,çoğu muhabbette duymuşsunuzdur kaskım elimden düştü karpuz gibi yarıldı diye inanın abartı değil! Kaskın hafif olanı makbuldür tabi boynunuzu seviyorsanız, şimdilerde karbon fiber kasklar üretiliyor hem hafif hemde dayanıklı ve güvenli.
KASKLAR İÇİN ÖN DENEME TESTİ
1- Başanızın üst çevresini ölçerek doğru bedeni alınız.
2- Sağa Sola, Öne arkaya, oynamadığını kontrol ediniz.
3- Kayışı emniyetli bir şekilde sıkıştırınız.
4- Kaskı elle öne ve arkaya hareket ettirip gevşek olup olmadığını kontrol ediniz.
5- Omuz üzerinden net bir şekilde görebilme yeteneğini kontrol ediniz.
6- Kask içerisinde hiçbir şeyin nefes almanızı engellemediğinden emin olun.
7- Kaskın içerisine hava girişini engelleyebileceği için, aslı boyun etrafına fular, atkı dolamayınız.
8- Kask vizörünün eldivenli tek el ile açılmasını kontrol ediniz.
9- Kaskınızın arka kısmının boynunuzu koruyacak şekilde tasarlanmış olduğuna emin olun.
Umarım faydam olmuştur.

Rica aderim,bilinçli yapılan alışveriş doğru olanıdır. :cat:

ATLANTİC bende feyizoğlU.com da bakıyordum aynı kaskları beğenmişiz :) ama bakalım sirkecide bulabilecekmiyim bu modelden zaten iki tane alıcam biri kesin bu olacak :wiinkk:

ls2 cartoon kask derim bende şuan var çok memnunum feyizoğlundan almıştım tavsiye ederim özelliklede kırmızıyı:bounce:

arkadaşlar bu arada www.uzmantv.com da da motosiklet hakkında önemli görsel bilgiler edinebilirsiniz. motor kullanmaya başlamak, aksesuar seçimi vs. iyi bilgiler verio.

Berna,Uzman tv de elektro gitar seçimi açınca denk geldi.Gitara başladığım yılları hatırladım sağol. :p

yaw bu kaskları türkiyenin kaldırabilecegini pek tahmin etmiyorum:p

sondaki resim eski barbarları anlatıyor çok güzel bence:cat:
Tarkan,barbar conan karekterleri ile yetiştik bir zamanlar.:mrgreen:

günaydin hepinize;beyler bayanlar abiler ablalar vs:bounce:

kask alirken internetten alirken neyine dikkat etcez hani s m x xl vs. boyutlari filan varya onu neye göre dikkat etcez??bide ben okumustum kafanin cevreden boyu ölcülerek ona göre filan die öyle ne kadar güvenilir olur uygunluu:silent:

arkadaşlar kaldıramıyanlar düşünsün ;)
benim hoşuma gittide bunu yapanı bul cizdir fln uzun iş,
ben depoma yaptırsam yeter =)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumdan Uzaklaştırıldı
Klasik şeyler artık çok fazla olduğu için adamlar neler yapıyorlar enteresan olmuş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güzel kasklar güzel çalışmalar hımmmmm:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar