Kask

transalp kullanıcısıyım ve kaskımı değiştirmek istiyorum tavsiye edebileceğiniz bir kask var mıdır? daha önceki kaskım yarı açılandı fakat şimdi kapalımı alsam diyorum? bu konuda fikirlerinizi ve varsa kulladığınız modellerden deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum :)

Motora göre kask olmaz elbetteki ancak kapalı almanız gerekli bence güvenlik açısından altınızda azımsanmayacak bir güç var.Bütçe verirseniz birşeyler söyleyebiliriz zira güvenli bir kask ortalama 300-400 liradan başlayıp 3000-4000 liralara kadar çıkıyor.

Kapali kaskarin daha saglam oldugu soylenmisti bende almadan once buna dayanarak almistim. Su an tanidigim bir cok motor surucusunde acik kask mevcut, 600 cc ve 750 cc gurubu da dahil, sonucta secim sizin saglamlik tabiki tartisilmaz. Ama almisken iyisini alin bence bugu yapmasin 150+ suratlerde ruzgar sesi almasin yeter. Ls2 nin en pahali modeli olan ff396 kullaniyorum onermiyorumda :) , rahat ama ruzgar sesi yapiyor.

Ben de CBR 250 kullanıcısıyım. Ben de bu ara yeni kask arıyorum.

Şunu beğendim: IXS HX 275

Güneş vizörü filan da var. Tavsiye edebilirim.

Arkadaşım şunları da önerebilirim:

LS2 FF 358 Celtic Gri

LS2 FF 384 Big One

Fiyatları çok uygun geldi. Bunlardan birini seçeceğim. IXS'den vazgeçtim. AGV de çok pahalı benim için. İlk bütçem 200 TL'ydi. 300'e kadar çıktım. LS2'deki bu kaskları bulunca ilk bütçeye dönüverdim tekrar :D

kaplı kask alman senin için daha güvenli , çene açılır kasklar kaza anında çene bölgesinin yerinden çıkma durumu var ,
eğer büççen iyiyse ARAİ helmet çok çok iyi bi kask ama çok pahalı

Arkadaşım ben şu kaskı aldım:

LS2 FF 358 Celtic Gri

Hudson'da fiyat çok güzel ancak stok yoktu. Feyizoğlu'ndan aldım. Aynı gün kargoya verdiler. Yarın teslim alacağım ürünü.

Alınca ayrıntılı bir inceleme yapar burada paylaşırım ;) Ama şimdiden tavsiye ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar