ls2 kaskın vizörü için diyolar 20 lira
nerede 20 lira:silent: banada söyliyebilirmisiniz ben bulamıyorumda
ls2 kaskın vizörü için diyolar 20 lira
AGV Vizörleri bile 25 Liradan başlio Tavsiyem 10 Liraya Film Kaplatıp Soru işareti Taşicağına AL bi Vizör hatta eBay a bakabilirsin![]()
Vizörün Maddesi PLastik oLduğu için Vede OvaL olduqundan FLimin DÖnecegini Zannetmiyorum.. denedik Yapamadık..
her kask her vızor aynı degıl herkask onune geldıgı vızoru kabul etmez bashettıklerı 20tllık vızor ls2 kaskların vızorudur dierlerinin hakkında bılgım yok ama ls2sı olan arkadas fılmle ugrasanakadar sıyah vızor al ıstedıgınde normal vızorunu ıstedıgındede sıyahı takarsın ben ole yapıyorum sahsen cunku gecelerı sıyah vızor cokta kullanıslı olmuyor ama ben gunes olmadıgı surece sıyah vızor takmadıgım ıcın cam hep acık dolasıyorumiyi ya, 20 lira değil işte, 58 lira. 20 liralıktan nerdeyse 3 tane alırım...![]()
nerede 20 lira:silent: banada söyliyebilirmisiniz ben bulamıyorumda![]()
OvaL olduqundan FLimin DÖnecegini Zannetmiyorum.. denedik Yapamadık..
yav her vizör uyuyormu her kaska ben internette araştırmaya çalıştım sanırım doğru yerlere bakamadım..varmıdır bir link?
Oto aksesuar dükkanlarında kaliteli filmlerden artanlar var benim arkadaşım yaptırmıştı markası sanıyorum 3M idi.gayet güzel duruyor sıkıntısı yok