Kask vizörüne film kaplanabilir mi?

AGV Vizörleri bile 25 Liradan başlio Tavsiyem 10 Liraya Film Kaplatıp Soru işareti Taşicağına AL bi Vizör hatta eBay a bakabilirsin :)

ne 25 adamım ya agv vizörleri 60 tl den başlıoyor benim agv aiteh var sadece siyah vizor 90 tl ls 2 de 26 tl :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:50 PM ----------

Vizörün Maddesi PLastik oLduğu için Vede OvaL olduqundan FLimin DÖnecegini Zannetmiyorum.. denedik Yapamadık..

evet abi bizde yapamadık olmuyo oval oldugu için tutmuyo :cat:

mika yı film tutmuyor arkadaşlar filme vereceğin parayla git 20 25 liraya yeni vizör al hem elinde 2 adet vizörün olur :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi ya, 20 lira değil işte, 58 lira. 20 liralıktan nerdeyse 3 tane alırım... :)
her kask her vızor aynı degıl herkask onune geldıgı vızoru kabul etmez bashettıklerı 20tllık vızor ls2 kaskların vızorudur dierlerinin hakkında bılgım yok ama ls2sı olan arkadas fılmle ugrasanakadar sıyah vızor al ıstedıgınde normal vızorunu ıstedıgındede sıyahı takarsın ben ole yapıyorum sahsen cunku gecelerı sıyah vızor cokta kullanıslı olmuyor ama ben gunes olmadıgı surece sıyah vızor takmadıgım ıcın cam hep acık dolasıyorum

Hepinize teşekkür ederim siyah bi vizör alacağım

CBA

iyi sizin kaskların vizörü ucuzkmuş
BEnim nolan n62 nin siyah vizörü 70 lira ayrıca bulunmuyorda, izmirde sormadık yer kalmadı nerdeyse bulamadım, dediklrine göre gümrükteymiş gelcekmiş yakın zamanda ama 2 hafta oldu hala gelmemiş. İstanbulda bile yokmuş bu aralar..
İzmirde bilen varsa yazarsa sevinirim.

cba kardeş ebaydan falan getirtmeye çalış n61 e göre çene altı rüzgar koruyucu da aramıştım bırak izmiri türkiyeyi nette bulamamıştım :S
Ben de agvye siyah vizör alayım dedim 70 tl miş 35e sıfır beyaz vizör buldum onu film kaplatsam diyorum ama film de gözlere zararlı olmaz mı acaba

OvaL olduqundan FLimin DÖnecegini Zannetmiyorum.. denedik Yapamadık..

aynen katılıyorum :))) 15 tl ye film aldım olmadı dönmüyor 1 tam film i uğraşırken bitirdim sonra gittim siyah vizör aldım 25 tl ye ettimi sana 40 tl siyah vizörle gece sürüşü berbat oldu vizör acık gezmeye başladım biraz araştırmadan sonra lazer in vertigo modelini keşfettim :) beyaz vizör üzerine takılan siyah vizörü var şimdi cok memnunum :)))

CBA

Arkadaşlar ben reklamcıylda konuştum film işini yapma olmaz olsa bile atar filan dedi ayrıca sağlıklı bişey değilk dedi..

yav her vizör uyuyormu her kaska ben internette araştırmaya çalıştım sanırım doğru yerlere bakamadım..varmıdır bir link?

uymaz. her marka ve model için (yedek parça gibi) vizör satılır.
AYRICA kaska film çekilirse gece önünü göremezsin. siyah vizör bile gece beyazıyla değiştiriliyor.:bounce:

Oto aksesuar dükkanlarında kaliteli filmlerden artanlar var benim arkadaşım yaptırmıştı markası sanıyorum 3M idi.gayet güzel duruyor sıkıntısı yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
Oto aksesuar dükkanlarında kaliteli filmlerden artanlar var benim arkadaşım yaptırmıştı markası sanıyorum 3M idi.gayet güzel duruyor sıkıntısı yok

3M fılmle o arkadas onunu goruyosa tebrık edıyorum

al vizör ol vezir.......:mrgreen:
ya ne uğraşcan ole film le felan kardeş al iyisinden bi kere kullan ..

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben şimdi bu kadar mesajdan sonra 20 liraya agv vizörü yok anlamını çıkarabilir miyim?

peki anlaşıldı, 20 liraya vizör yok, gelelim asıl soruya, vizörü nasıl karartacağız? film durumu ne? :mrgreen::queen:

peki bir kask alırken orjinalde beyaz (renksiz) vizörlü olarak veriyorlar, onu bırakıp ta fazladan para vermeden siyahıyla değiştirmek mümkün mü ?bilen ,alan ,yapan var mı ?

Bence yenisini al zaten 20 Lira böylece beyaz vizörde yedek olur :cat:

Arkadaşlar merhaba,
konu hortladı farkındayım yeni bir konu açmak istemedim,dün AGV K-3 kask aldım 450 TL ye siyah vizör alıcaktım fiyat 125 TL çektiler kaskım 4/1 fiyatı vizör oldugundan ilk etapta açıkçası vermek istemedim o parayı araştırdım gerçektende fiyatlar uçuk , daha önce kask filmi çektiren varmı sizlerinde fikrini almak istiyorum,şimdiden ilgilenenlere teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar