Scorpion EXo-500 alabilirsin ben cok memnunum .. Fiyat olarakta basarılı 860TL ye bulabilirsin.
Ic malzeme cok kaliteli hicbir deformasyon yok gerci cok sik motor kullanamadim ama sehirler arasi yolculuk olsun sehir ici kullandim..bugu olayi onceki caberg e gore cok iyi bugulanip hemen kayboluyor.. dis dunya seslerini cok duyuyorum sanirim o da kaskin hafifliginden kaynakli..double ring baglantiyada alistim en guvenlisi o biliyorsunuz.. kamera da taktim.. suan ici hala siki oldugundan bir intercom takamadim.. trafikte cok dikkat cektiginide soyliyeyim neon sari.. hic bir yerinde cizik olusmadi..
Hocam bu arada marushin ne yapmış bakbuğuya kesin çözüm.
http://www.marushin-helmets.de/beheizbares-visier.html?xploidID=hd4bcojv0pknkdt4dth8kvm7e1
Ic malzeme cok kaliteli hicbir deformasyon yok gerci cok sik motor kullanamadim ama sehirler arasi yolculuk olsun sehir ici kullandim..bugu olayi onceki caberg e gore cok iyi bugulanip hemen kayboluyor.. dis dunya seslerini cok duyuyorum sanirim o da kaskin hafifliginden kaynakli..double ring baglantiyada alistim en guvenlisi o biliyorsunuz.. kamera da taktim.. suan ici hala siki oldugundan bir intercom takamadim.. trafikte cok dikkat cektiginide soyliyeyim neon sari.. hic bir yerinde cizik olusmadi..
[url]http://i.hizliresim.com/jVM0MG.jpg[/url]
200 200 gitmemeyi deneyin hele bi belki çözülür siz de şuna kask tavsiyesi veriyosunuz fazer 8miste 200mus de töbe est
sen birtanesin :cherry:Sehirler arasi yolda kaç ile gidecek 80 ile mi ?
sen birtanesin :cherry:
buarada scorpion exo2000 satın aldım fuardan şuanlık memnunum biraz sıkıyor pedlerin kendini açmasını bekliyorum :thumleft:
O kaskı pek tanimıyorum hatta hic bilmiyorum birsey diyemicem hakkinda ama kaskın sıkıstirmasi benim hosuma giden bisey dahada guvenli hissettiriyor ama benim kaskimda suan ilk aldigim kadar sıkı değil. XS kullanıyorum.hayırlı olsun.
Ayrica dogruya dogru bu hizli gitmeme isini iyice abarttilar.sehirler arasindada gidilmicekse nerede gidilcek. -.-
sen birtanesin :cherry:
buarada scorpion exo2000 satın aldım fuardan şuanlık memnunum biraz sıkıyor pedlerin kendini açmasını bekliyorum :thumleft: