Kask Tavsiyesi önce bi okuyun..

Scorpion EXo-500 alabilirsin ben cok memnunum .. Fiyat olarakta basarılı 860TL ye bulabilirsin.

http://www.marushinturkiye.com/kask/urunler/kask

bu siteye bakmanı tavsiye ederim .. marushin satıyor.. kasklar çok iyi

Ic malzeme cok kaliteli hicbir deformasyon yok gerci cok sik motor kullanamadim ama sehirler arasi yolculuk olsun sehir ici kullandim..bugu olayi onceki caberg e gore cok iyi bugulanip hemen kayboluyor.. dis dunya seslerini cok duyuyorum sanirim o da kaskin hafifliginden kaynakli..double ring baglantiyada alistim en guvenlisi o biliyorsunuz.. kamera da taktim.. suan ici hala siki oldugundan bir intercom takamadim.. trafikte cok dikkat cektiginide soyliyeyim neon sari.. hic bir yerinde cizik olusmadi..

Hocam bu arada marushin ne yapmış bak :) buğuya kesin çözüm.
http://www.marushin-helmets.de/beheizbares-visier.html?xploidID=hd4bcojv0pknkdt4dth8kvm7e1

Nakit 570 TL'ye motosikletim.com.tr'den Beyaz agv k3 sv aldım. Ürünün fiyat/performansı müthiş. tavsiye ederim. Kafa çap ölçüm 56,5 .Agv'nin MS bedeni bana tam oldu. ara bedende olduğum için birçok markada S küçük, M büyük geliyordu AGV imdadıma yetişti..

Ic malzeme cok kaliteli hicbir deformasyon yok gerci cok sik motor kullanamadim ama sehirler arasi yolculuk olsun sehir ici kullandim..bugu olayi onceki caberg e gore cok iyi bugulanip hemen kayboluyor.. dis dunya seslerini cok duyuyorum sanirim o da kaskin hafifliginden kaynakli..double ring baglantiyada alistim en guvenlisi o biliyorsunuz.. kamera da taktim.. suan ici hala siki oldugundan bir intercom takamadim.. trafikte cok dikkat cektiginide soyliyeyim neon sari.. hic bir yerinde cizik olusmadi..
[url]http://i.hizliresim.com/jVM0MG.jpg[/url]

aaa benım eldıvenden benımkının sağ teki kayboldu eger sızınde sol kaybolursa bırlestırelım :D

sen birtanesin :cherry:

buarada scorpion exo2000 satın aldım fuardan şuanlık memnunum biraz sıkıyor pedlerin kendini açmasını bekliyorum :thumleft:

O kaskı pek tanimıyorum hatta hic bilmiyorum birsey diyemicem hakkinda ama kaskın sıkıstirmasi benim hosuma giden bisey dahada guvenli hissettiriyor ama benim kaskimda suan ilk aldigim kadar sıkı değil. XS kullanıyorum. :D hayırlı olsun.
Ayrica dogruya dogru bu hizli gitmeme isini iyice abarttilar. :D sehirler arasindada gidilmicekse nerede gidilcek. -.-

O kaskı pek tanimıyorum hatta hic bilmiyorum birsey diyemicem hakkinda ama kaskın sıkıstirmasi benim hosuma giden bisey dahada guvenli hissettiriyor ama benim kaskimda suan ilk aldigim kadar sıkı değil. XS kullanıyorum. :D hayırlı olsun.
Ayrica dogruya dogru bu hizli gitmeme isini iyice abarttilar. :D sehirler arasindada gidilmicekse nerede gidilcek. -.-

eyvallah :cherry: :cat:

Hocam üretim tarihi 2013 3.ay falandı galiba 3 senelik işte bi 2 sene daha kullanırsam bana yeter zaten :cherry: 1450 falandı galiba ben 970 civarına aldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar