- Konu Yazar
Sitede okadar konu açılmış hepsini okumama rağmen çözüm olmadı o yüzden konu açma gereği duydum.Şimdi arkadaşlar 800 liraya kadar kask bakıyorum hani en fazla zorlasam 1000 lirayı geçemem oda en uç ihtimal şöyle az ses alan pinlocklu biraz rahat bi kask bakıyorum önerileriniz nelerdir.
Benim baktıklarım nolan n86 birde fuara gelecek olan n87'si
shark skwal-s700-s900
mt revenge kullanıyorum kask kafama 1 beden büyük bununda etkisiyle ankaraya fazer 600 ile yolculuk ettik 200 200 gittiğimiz için ugultu kafamdan 2 gün sonra geçti böyle bir eziyet daha görmedim İstanbul'dan 3 saat sürdü gitmemiz ama bana 3 yıl kadar yorucu ve sesli geldi tavsiyelerinizi yada bu inceledigim kasklar arasından kullanan varsa yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.:cherry::king:
Benim baktıklarım nolan n86 birde fuara gelecek olan n87'si
shark skwal-s700-s900
mt revenge kullanıyorum kask kafama 1 beden büyük bununda etkisiyle ankaraya fazer 600 ile yolculuk ettik 200 200 gittiğimiz için ugultu kafamdan 2 gün sonra geçti böyle bir eziyet daha görmedim İstanbul'dan 3 saat sürdü gitmemiz ama bana 3 yıl kadar yorucu ve sesli geldi tavsiyelerinizi yada bu inceledigim kasklar arasından kullanan varsa yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.:cherry::king: