Kask Takmayınca Böyle Oluyor : /

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
antalyadan bayan bir arkadaşımız kasksız motora binmiş ve maalesef ki kaza yapmış.
işte ibretli resim
2qs2adx.png

:(:(

abooooooo çok kötü olmuş ya umarım arkadaş kısa sürede toparlar kendini ve o arada düşünür birdaha asla kasksız yola çıkmam diye tabi sebeplerini bilemiyiz ama Allah korusun dahada kötüsü olabilirdi ...

Rabbim acil şifalar versin her dertte vardır bir hayr... Paylaşımınız için teşekkürler ...

Mersin İl Temsilcisi
aradaki tek farkı buldum sanıyorum :)

soldakinde akıllı görünüyor, sağdakinde değilmiş :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benzer bir taraf sorsan ya, çene benziyor.

bana sanki ibretlikten çok işin dalga boyutunda olduğuda geldi aradaki 7 farkı bulun filan bunlar yakışı kalır şeyler değil.allah korusun bir gün kaza anı gelir sen istersen kask giy istersen full korun trafikte giderken deli bi anına denk gelirde abuk sapuk motoru kullanırken kaza yapıp pert olursun gazetenin biride bi başlık atar işte motorun sonu ibretlik görüntü motor kullanmak nekadar tehlikeli diyip kaza yapmadan önceki halini mobesseden çekip sonraki halinede 7 fark deseler hoş olurmu olmaz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
motorcu 48. kişinin kendi face hesabından aldım resmi.kişi kendi düzenlemiş bende hata yok.

bana sanki ibretlikten çok işin dalga boyutunda olduğuda geldi aradaki 7 farkı bulun filan bunlar yakışı kalır şeyler değil.allah korusun bir gün kaza anı gelir sen istersen kask giy istersen full korun trafikte giderken deli bi anına denk gelirde abuk sapuk motoru kullanırken kaza yapıp pert olursun gazetenin biride bi başlık atar işte motorun sonu ibretlik görüntü motor kullanmak nekadar tehlikeli diyip kaza yapmadan önceki halini mobesseden çekip sonraki halinede 7 fark deseler hoş olurmu olmaz

And olsun, eğer bir gün kaza yaparsam ve bu kazamı foruma yazamayacak durumda olursam ve bunun nedeni kaskı kafama takmama olursa aynen bu şekilde başlık aç bana..

De ki; "Kask takmadı kask kafalı, kafasının kalınlığı kask takmasına gerek olmadığını düşündürdü.."

Aynen böyle yaz lütfen..

Çok şükür böyle bir yazıya gerek olacağını (aklım elverdiğince) sanmadığım için açıkça ifade etmekt bir beis görmedim..

motor kazası degılde daha cok dayak yemişe benziyor.liseli kızımız sucunu ortbas etmek için böyle bir yalana başvurmuş olabilirmi?

resmi kaldırabilirmisin ya benim gibi yeni başlayanların hevesini kırmayalım

Arkadaşlar fotoğraf Antalyamdan...ister misiniz şaka makinelerinin artçısı olsun bu kız.eğer öyleyse cevabım: ::evil::::koop:::flower:::biggrinn::xblink:: ama arkadaşımız gerçekten motor kullanıcısı ise (ki gerçek motor kullanıcısı asla kasksız oturmaz motor üstüne) yine de geçmiş olsun derim ::stretche

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:09 ----------

motorcu 48. kişinin kendi face hesabından aldım resmi.kişi kendi düzenlemiş bende hata yok.

kaza da yaparım şaka da diyor arkadaş.sorman mümkün mü acaba kaza nasıl olmuş?

Argo jargonunda bir laf vardır.

""Yumuşak dersin kızar,öpersin hoşuna gider"" (yumuşatılmış hali ile)

Onun için resmi koyup bırakmak lazım. Yorum yapınca hoşlaşmıyoruz milletçe.
Bence de salaklıktan başka nedir. Ama işte salağada salak denmiyor. Alınganlık oluyor sonra.

Herne olursa olsun öncelikle arkadaşa geçmiş olsun diyelimmi?

aslına bakarsanız KASK bu işin olmazssa olmazı ama herne hikmetse insanlar bunu kulak ardı edip pekte kaale almıyorlar heleki günümüz şartlarında ekipman olarak çok zengin bir yelpeze var önümüzde tabiri caiz ise yok yok kaskından montuna dizliğinden belliğine biraz daha ciddiye dieğilde ÇOK CİDDİYE almamız lazım...
fotoraftaki kardeşimiz kısmen şanslı en azından o fotoğrafta kazadan sonra bedeninin üzerinde biraz darbe almış osada duran tek parça bir kafası var....

şartlar her ne olursa olsun gideceğiniz mesafe ne kadar yakın olursa olsun KASK takmayı prensip haline getirin....ne siz üzülün nede sizi seven insanları üzün.

Rüzğarınız bol KASK larınız kafanızda ve tekerleriniz düz bassın :rendeer:

Herne olursa olsun öncelikle arkadaşa geçmiş olsun diyelimmi?

GEÇMİŞ olmasın abi.hep öyle diyoruz ve geçip gidiyor.bir şeylerin değişmesi lazım.basbas bağırıyor millet ne olur kask takın diye.bu kızı görenler bir kez daha düşünür motora kasksız binerken.geçmiş olmasın çünkü bazen iş işten çoktan GEÇMİŞ oluyor

GEÇMİŞ olmasın abi.hep öyle diyoruz ve geçip gidiyor.bir şeylerin değişmesi lazım.basbas bağırıyor millet ne olur kask takın diye.bu kızı görenler bir kez daha düşünür motora kasksız binerken.geçmiş olmasın çünkü bazen iş işten çoktan GEÇMİŞ oluyor

Şartlar her ne olursa olsun Geçmiş olsun dememiz lazım zira diğer türlü işin insani boyutunu kaybetmeye başlarız...(sakın üzerine alınma art niyetle yazmadığını biliyorum ) ve muhtemelen kaza yapan kardeşimiz artçıdır eğer artçı ise ve artçı olarak onu motoruna alan arkadaş bilgilendirmediyse ???
zira yollarda o kadar çok kaskı olmadan artçı taşıyan hatta sürücü ve artçı aralarında bebek taşıyanı bile görüyorum ki anlatamam :pr:

yaklaşık 28 senedir motosiklet tepesindeyim ilk başladığım senelerde kars nerdeee eğer yarma deriden bir montun varsa kral sendin ....şimdi bakıyorum o yıllara bizlerde imkansızlıklardan ötürü kask takmadan bindik birazda cahil cesareti diyelim, bu kadar bilinçleneceğiniz ne bir internet ortamı vardı nede açıkcası soracağımız insanlar...Kafasında kaskı olmadığı için hayatını kaybeden çok arkadaşım oldu ölüm bir nebze temizlik, bir okadarda sakat kalanı. Bir şekilde araza bıraktı :pr:

bizler bilinçli motosiklet sürücüleri olarak bıkmadan usanmadan bunu her seferinde dile getirip hatırlatacağız gerekirse defalarca anlatacağız ki birşeyler yerine otursun tabi her insan kendi doğrusunu savunur ama yinede yok anlamıyor yok müstahaktır diyerek vazgeçmememiz lazım ...

Hani nasıl kendimizi yırtıyoruz Motosikletleri farkedin diye avaz avaz bağırıyoruz sonuçta çok birşey değişmiyor ama bizler inatla ve ısrala devam ediyoruz bizi fark edin diye...KASK da buna benziyor yılmadan usanmadan sağ duyu içerisinde kendi içimizdeki arkadaşlarımıza anlatmalıyız KASK ın hayat olduğunu ...:rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
And olsun, eğer bir gün kaza yaparsam ve bu kazamı foruma yazamayacak durumda olursam ve bunun nedeni kaskı kafama takmama olursa aynen bu şekilde başlık aç bana..

De ki; "Kask takmadı kask kafalı, kafasının kalınlığı kask takmasına gerek olmadığını düşündürdü.."

Aynen böyle yaz lütfen..

Çok şükür böyle bir yazıya gerek olacağını (aklım elverdiğince) sanmadığım için açıkça ifade etmekt bir beis görmedim..

hayır bana yaz, Kara Murat benim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar