GEÇMİŞ olmasın abi.hep öyle diyoruz ve geçip gidiyor.bir şeylerin değişmesi lazım.basbas bağırıyor millet ne olur kask takın diye.bu kızı görenler bir kez daha düşünür motora kasksız binerken.geçmiş olmasın çünkü bazen iş işten çoktan GEÇMİŞ oluyor
Şartlar her ne olursa olsun Geçmiş olsun dememiz lazım zira diğer türlü işin insani boyutunu kaybetmeye başlarız...(sakın üzerine alınma art niyetle yazmadığını biliyorum ) ve muhtemelen kaza yapan kardeşimiz artçıdır eğer artçı ise ve artçı olarak onu motoruna alan arkadaş bilgilendirmediyse ???
zira yollarda o kadar çok kaskı olmadan artçı taşıyan hatta sürücü ve artçı aralarında bebek taşıyanı bile görüyorum ki anlatamam

r:
yaklaşık 28 senedir motosiklet tepesindeyim ilk başladığım senelerde kars nerdeee eğer yarma deriden bir montun varsa kral sendin ....şimdi bakıyorum o yıllara bizlerde imkansızlıklardan ötürü kask takmadan bindik birazda cahil cesareti diyelim, bu kadar bilinçleneceğiniz ne bir internet ortamı vardı nede açıkcası soracağımız insanlar...Kafasında kaskı olmadığı için hayatını kaybeden çok arkadaşım oldu ölüm bir nebze temizlik, bir okadarda sakat kalanı. Bir şekilde araza bıraktı

r:
bizler bilinçli motosiklet sürücüleri olarak bıkmadan usanmadan bunu her seferinde dile getirip hatırlatacağız gerekirse defalarca anlatacağız ki birşeyler yerine otursun tabi her insan kendi doğrusunu savunur ama yinede yok anlamıyor yok müstahaktır diyerek vazgeçmememiz lazım ...
Hani nasıl kendimizi yırtıyoruz Motosikletleri farkedin diye avaz avaz bağırıyoruz sonuçta çok birşey değişmiyor ama bizler inatla ve ısrala devam ediyoruz bizi fark edin diye...KASK da buna benziyor yılmadan usanmadan sağ duyu içerisinde kendi içimizdeki arkadaşlarımıza anlatmalıyız KASK ın hayat olduğunu ...:rendeer: