Kask Takmak Aptallıktır...

kask takmamak aptallıktır; bu işin soğuğu sıcağı yok desemmm; ki bi de hayvan bir jip sürücüsünün motoruma çarptıktan sonra kaçarken ve bu arada yerde sürüklenirken bu sahneyi kafada kask olduğu için (valla taksaydım zaten bişey göremeyeceğim kesin di) görebildim desemmm; çok ciddi bir deneyim bu ama sakın denemeyin desemmm :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
takmıom len işte takmıooom. varmı itirası olaaan.:mrgreen:
bi motora binsem...:p
S&S

viper_1' Alıntı:
<< Kask Takmak Aptallıktır... >>diyince kızıyorsunuz.:pr: :pr:

O zaman neden kask takmıyor sunuz??
:cat: :cat:

Hocam , benim TEZİM çok iyi oldu..

Yorumlar ... :silent: :silent: :silent:

yaw bugun eskişehir çok sıcaktı nolan kapalı kaskım var şıpır şıpır terledim ama çıkarmadım..
hem kendim çıkarmadım hemde kız arkadaşıma çıkarttırmadım..
montlarımız bile üstümüzdeydi:):)

bende alışamadım o kask denilen şeye takınca dengemi kaybediyor gibi oluyorum ama alışmam şart motosiklet alınca mutlaka kullanmam lazım hayat kemeri bir nevi emniyet kemeri

kafamdan şıpır şıpır ter akıyo kafamda kask varken...ama ben yine de takıyorum.varsın kafam pişsin,saçlarım ıslansın,bozulsun.kafamı kırmayayım da...

fragrance_chaplin' Alıntı:
kafamdan şıpır şıpır ter akıyo kafamda kask varken...ama ben yine de takıyorum.varsın kafam pişsin,saçlarım ıslansın,bozulsun.kafamı kırmayayım da...

bende montta var benim vücudumda öle oluyor yapış yapış:)
hiç kırmızıda filan durmak istemiyorum:)
bi hep gideyim hiç durmayım istiyorum ama olmuyo ne yazıkki:)
ama şöle bişey varki allah korusun kaza yaparsam acı çekecek sakat kalacak veya ölecek olan ben olduğum için hiç umrumda değil terlemişim bilmem ne olmuş vs vs ..

o kadar gezdim terledim ne oldu?akşam geldim güzelce duşumu aldım,laptopumuda aldım geçtim kenara MT'me bakıyorum keyifle:):)

Bir an motora binerken diilde. Yürürken , çalışırken, arabada, vs vs kafasında kask olsa ölmeyecek yada yaralanmayacak ne çok insan olurdu dimi. Kafasına herhangi bir cisim düşen veya bir cisme çarparak sorun yaşayanların sayısı sanıyorum hiçte az diildir.
Sahi ben kaskı kafamdan hiç çıkarmasam dahamı iyi acaba??:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
akalteke' Alıntı:
Bir an motora binerken diilde. Yürürken , çalışırken, arabada, vs vs kafasında kask olsa ölmeyecek yada yaralanmayacak ne çok insan olurdu dimi. Kafasına herhangi bir cisim düşen veya bir cisme çarparak sorun yaşayanların sayısı sanıyorum hiçte az diildir.

Hatta koruma kıyafetlerimizi dahi çıkartmayalım.Kaskımıza far, sırtımıza fren lambası ve omuzlarımıza sinyal takalım ki, yolda yürürken diğer vatandaşlarla çarpışma riskini minimuma düşürelim. Dünya daha emniyetli, daha yaşanılır hale gelsin.:mrgreen:

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
akalteke' Alıntı:

Arkadaşlar bi itirafta buluniyim ben kimsenin olmadığı yerlerde araba kullanırken (bizim araba hyundaı minibüs) arabamız çok hızlı olmamasına rağmen kask takıyorum :queen: sırf sanki motorla gidiyormuşum gibi olsun diye manisadaki motorcu arkadaşlardan ricam benim için bakırköyden yer ayırtsınlar sanırım ben kafayı yiyorum motor yoluna yavaş yavaş :queen: :queen:

kask gereksiz bişi yaaaa.. amaaaaan... hem bi sürü de para.. ama böyle koluna dolayıp dolaşınca çok karizma oluyorsun... eldivenleri dişlerinin arasına almış birini görmüştüm... botlarımızın bağcıklarını bağlayıp omzumuzdan sarkıtmamızda gerekiyor..

ne diyorum ben yaa.. tersname yapalım dedik, sıcağa maruz kaldık.

en son yaptığım kazanın etkisi sanırsam.. kask takcam diye söz vermiştim kendime..

yeter.. ekşisözlüge cevirmeeee..

git..

Süper Moderatör (BBRR)
Dünyanın bir çok yerinde özellikle sıcak iklimlerde kask zorunluluğu yok amerikada bile eyaletlere göre değişiyor..Takılması çok faydalıdır ama gölgede 40 derece olan havada kask ne kadar takılır bilemiyorum takana helal olsun derim ama takmayana bişi demem ...Uzun yolda kesin takılmalı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Peki bu kask denen nesnenin, aşırı sıcak altında beynimizi kaynatmak suretiyle, bizi aptallaştırabilitesi var mı ?

Süper Moderatör (BBRR)
Akira' Alıntı:
Peki bu kask denen nesnenin, aşırı sıcak altında beynimizi kaynatmak suretiyle, bizi aptallaştırabilitesi var mı ?

zaten kask takmanın serbest olduğu yerler hep tropikal iklim olan yerler..yani sıcaklığın 30 derece üsatünde seyrettiği bölgeler...

şimdi bende motor yok.. tabi rahat rahat yazıcam..
"arkadaşlar kask takın." takın takın die "ama sıcaklarda da hiç çekilmez." dersemde kendimle çelişicem ve saçmalamaya başlayacağım..
kaskımı kafamdan hiç çıkarmam ben ya..olsun kafam terlesin..olsun kask koksun..yok yok kokmasın o ne ya -pis, iğrenç, kaka-

Aslında bi fikir geldi aklıma şimdi....
teknolojisi musait arkadaş varsa uygulasın:mrgreen:
hani bu can yelekleri gibi.. kaza anında kafa cevresini saran ve sertleşen bi madde icat etsek.. normalde sadece ense arkasında kapalı durumda kalsa nasıl olur???:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oh oh ohhh!!!!!!:cherry: Konuyu Toplam 15 üye okuyor. (11 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
kanunisultan, adosonic, BBRR, deamon, ErbayXP, explorer, mete_han, motocycleboyreigns, noyem, SKYKAPTAN, YeBRu

BBRR' Alıntı:
burda allahın kulu takmaz ben ve motorlu polislerde dahil...

neeeeeeeee....koca motosiklet sitesinin modu böyle yaparsaaaa biz napalımmm...vahki vah...imam BBRR abimiz sana yakıştıramadım...ben cemaat olarak artık kimbilir ne yaparım artık...vurun BBRR abiye...linç edin...:queen:

*demek mesajlarımı silersin ha zındık...al sana o zaman...:queen: :bounce: :rendeer: :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar